Mali: Srbiji u Vašingtonu ponuđeno da prizna nezavisno Kosovo

Ostavite komentar


  1. Pritisak je ne-ve-ro-va-tan ali nasi srpski junaci (na celu sa najvecim sarlatanom koji je vodio drzavu) ce pruziti herojski otpor i nece odstupiti ni za pedalj svete srpske zemlje bla, bla, bla… Nismo li se vec dovoljno naslusali ovakvih „pumpanja“ dok se onaj Vucic, potpuno neustavno, bavi onim sto mu nije posao…

    1. Kud veve sreve za ustasidni Danas da mogu prvi da jave da je priznato kosovaIma li itko da u to sumnja.Nitko.Dapace!!.

    2. Iz proverenih izvora se zna da ih strahovito muče da priznaju Kosovo.Stavljaju ih i na struju

    1. Ne mogu svugde da te pohvatam BB koliko si aktivan danas… jel plaćaju prekovremeni ?

  2. Maltene je neizdrziv pritisak kojem je nas tim izlozen ali to nas nece naterati da odustanemo.

  3. Mislim da je ovo toliko nejasno, ja verujem da samo kada se javnosti obrati Aleksandar Vučić znaćemo tačno šta se od Srbije traži.

  4. To je AV znao unapred i zato produžava u Brisel, da potpiše. Bolje da se uopšte ne vraća, To je njegov kraj!

    1. Ne čekamo, mi smo priznali Kosovo i Metohiju, tj. KosMet.
      Pa gde žuriš, tek je 13 godina od kako je neko pomislio da je država.

  5. U pitanju je osetljiva tema , treba ostati pribran I fokusiran. Predsednik Vučić će skupo prodati sopstvenu kožu, u to nema sumnje, jer je do sada pokazao da su njegovi glavni pokretači patriotizam i volja za mirom.

    1. Pa ne prodaje bre on svoju kozu, koga briga za njegovu kozu, Kosovo kao deo srpske drzave je u pitanju, kakva bre vuciceva sudbina, nebitan je

  6. Ma jesu . . . kako da nisu . . . znamo Amere. . . gurnuli Aci papirda podpise i to na engleskom a “ nas Aca “ govori ( i cita ) engleski ( iz davnih studenskih dana Prava u Londonu ) bolje nego ruski i kineski zajedno ( i belo ruski ) a nije ni poneo penkalo za podpisivanje pa smo izbegli katastrofu . . . inace “ doktor “ Mali je dobio puno ( jeftinih ) politickih poena za mesto Predsednika Vlade ( kada i ako bude formirana ) ovom izjavom nego samo Grenel da se ne naljuti ili onaj 4 – oro nize rangirani savetnik ( kako li se vec zove ). . . OK . . . izbegli smo zamku pa fotografisanje sa odlazecim predsednikom Trumpom je propalo ( ako Aca ne podlegne pritisku u toku Vasingtonske noci ) a sutra pravac New York u “ zivot “ bez Grenela ni Hotija . . .

    1. Надам се,да ће се авион изнад Антлантика покварити,и да ће Србија од тог момента бити слободна као Црна Гора.А ја прихватам са задовољством да ми се од пензије одбија за нови авион до краја живота.

  7. Sad se vidi da su amerikanci i albanci radili u dosluhu i da ovde nema mesta bilo kakvim razgovorima.

  8. Vecina naseg naroda nikada nije bila na Kosmetu,ali se zestoko bori za njega{samo na recima}.Za poslednjih 60 godina nijedna djacka ekskurzija nije vodila u tom pravcu,ali su decu naucili da je Kosovo Srbija,ali za pec ili Prizren nisu nikada culi.Bivsi predsednik Srpske akademije nauka Nikola Hajdin odavno je rekao da smo Kosovo izgubili i da to treba reci narodu.Gube se imperije.Sada je tacka.Buducnost je pred svima.

    1. Ako ide Kosovo ide i Vojvodina, pa Raska, Vlaska , Presevska dolina…..Dok ne dodju do Vase kuce…I tek tada cete plakati!

  9. Veleizdaja drzave! Zna se šta je Veleizdaja i šta se radi sa veleizdajnicima. Nisam glasao za Šefa i ne osećam moralnu odgovornost za njegov čin.

  10. Lažeš. Potpisujem da ste teme sastanka usaglasili najmanje sedam dana pre početka.
    Ne organizuje se sastanak pa da se na njemu utvrdjuju teme. Ti mogu tvoj i Njegov brat dok prolaze kroz kordon, ali ne ameri.
    Dakle, lažeš.

  11. Dok nas Vučić&Co zavlače lažnim vestima iz Amerike i Brnaba fikus mu donosi dekleraciju podrške, Vesić deli građanima Beograda rešenja o porezu na imovinu koji je u ovoj godini povećan na Vračaru za oko 11,11%. Valjda im toliko treba za popravke onoga što su veći izbetonirali i za izgradnju stadiona Aleksandar Vučić, te one nakaze ispred Železničke stanice. A i rešili su da iz centra grada proteraju sva stara lica, kojima su oteli penziije i drže ih na ledu do daljnjeg.

  12. Kud veve sreve za ustasidni Danas da mogu prvi da jave da je priznato kosovaIma li itko da u to sumnja.Nitko.Dapace!!.

  13. Predlog,ponuda,…. Ponudjena Srbija ( na papiru) da joj se vrati Kosovo ali je nas tim , i Dacic,odlucno protiv Vucic je ostro odbio Trampa, ne zeli ni da ga vidi….(i demostrativno ragovara sa njima na sporednom parkingu…)

  14. Ko je sad nrobavešten a Koštunica je o tome govorio pre 15 godina a niko nije verovao, kao on je nrobavešten.

  15. Pa mozda ne bi ste dobili taj papir ‘sa 16 tacaka’ da vas Voljeni nije nekome nesto obecao pre 9 godina?! I Kostunica i Tadic su dobili taj isti papir i rekli: NE!
    Zna se sta je posle bilo.
    Zna to i vojvodin Mutavko pa je tu rec zaboravio, … ‘oce vlast, pa to ti je!?!

  16. O cemu su pricali mi mozemo samo da nagadjamo…secate se plana tri-cetiri o republici srpskoj krajini sto bi rekao onaj Slobin…Rambuje smo isto odbili pa smo bombardovani…sada svi pricaju da su to bili odlicni predlozi za Srbiju…kako mi se cini za pet godina opet cemo da kukamo kako smo propustili sansu?

  17. Koliko je komentatorima stalo do KiM vidi se po komentarima , ima izuzetaka , a da je Vucic izdao KiM ovi isti bili bi prvi u kamenovanju Vucica , na delu su lazne patriote , lazni patriotizam ali zato jezik do poda pa i ispod poda , do podruma takoreci.

Ostavite komentar


Politika

"Konfuzne poruke ne treba slati biračima": Sagovornici Danasa o Đilasovom i Ponoševom pozivu opoziciji da odustane od lokalnih izbora 10

„Konfuzne poruke ne treba slati biračima“: Sagovornici Danasa o Đilasovom i Ponoševom pozivu opoziciji da odustane od lokalnih izbora

"U politici konfuzne poruke ne treba slati biračima, a Dragan Đilas i Zdravko Ponoš morali bi napisati desetotomni komplet da bi pojasnili biračima zašto njihove stranke izlaze na mnoge lokalne izbore, a na beogradske – ne. Kada su izborni uslovi svuda isti – odnosno užasni. Šta je to što Beograd čini tako drugačijim. Postoji život i izvan Beograda".

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.