Malići: Dizanje prašine pred novu fazu dijaloga

*Goran Bogdanović: Razgovarao sam i sa Tačijem i Haradinajem iza kamera i tu nema mesta za "srbovanje"
Sagovornici Danasa o medijskim objavama sadržaja razgovora predsednika Srbije i Kosova tokom skupa u Sloveniji

Ostavite komentar


  1. "O čemu ti pričaš? Pa vi hoćete za premijera čoveka koji je bio optužen za najteže zločine, – …….. A o čemu ti pričaš premijer/predsedniče AV? Šta si ti pričao pre i radio u vreme zlodela tog zlikovca? Jedni drugog ste hranili kobajagi mržnjom i nekakvim patriotizmima, jadnom i providnom demagogijom kako bi sticali popularnost i političke poene ne mareći ni za tadašnje patnje naroda i posejane zle krvi za sledeće generacije. I sada kada vam je narod konačno dao mandat zaveden još uvek istom retorikom i junačenjem, namesto da sednete i stvari krenete da rešavate, jok vi ponovo prepričavate junačke reči koje ste mu rekli u lice a verni Dačić to potvrđuje! Dosta je te samohvale, pre ili kasnije će se narod zapitati, pa dokle bre do jeseni, do sledeće godine, do ….. Mož da lažeš jednoga, dva, ……. ali sve ne ide! Jer neumitno dolazi THE END, Kanjec, KRAJ!

  2. Može odlazećem predsedniku Tačiju (jer već za nekoliko dana znaće se većina u skupštini R.K. a time i vlada i novi predsednik) novi tek postavljeni da kaže šta hoće, ali videćemo kako će se odnositi prema novom pa bio to i Haradinaj. Sam Malići je svedočio da je Dačić pevao na uvce Rami u Hajatu. Ipak mislim da ćemo ovog puta ući jači u sledeći pregovarački ciklus jer su i u Albaniji i R.K. izbori a kod nase za neki dan biti sve zaokruženo. Što se tiče Tačijevog kukukumavčenja pa zar Srbija nema iste probleme sa Hrvatskom i Rumunijom čak. Pa CG je za tri koplja ispred Srbije što se tiče EU integracija a pokazali su samim ulaskom u NATO, priznavanjem R.K. i mnogim drugim gestovima da nismo više dva bratska naroda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.