Malići: Izgleda da nije slučajno, ali jeste autogol

Književnik sa Kosova za Danas o zabrani ulaska u Srbiju

Ostavite komentar


  1. “ Š t o s e g r b o r o d i, v r i j e m e n e i s p r a v i “ ( Baltazar Bogišić ). Kadar Miloševića i Šešelja ( koji je danas na vlasti ) ne može da se ponaša u politici drukčije od svojih u č i t e lj a !

  2. Ne mogu da dodjem sebi, još uvek, od silne tuge, što gospodin Škeljzen Malići nije mogao da dodje u Beograd i „promoviše“ nam svoju najnoviju knjigu bez koje će život, srpskoj samozvanoj intelektualnoj eliti, u suštini, moralnoj gologuziji, biti nesnosan?! Kako će oni dalje bez ovog kulturnog „hepeninga“?! Ostaje im jedino da odu do Prištine i napoje se mudrosti u tom hramu kulture i multietničnosti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.