Malići: Moguć savez šest država Zapadnog Balkana

Ostavite komentar


  1. Trezveni komentar. Timoti Les i Eugoslavija, govori sve jezike! Dakle, niko, stvarno u EU ne razmislja o novom ‘savezu’! Molicu lepo, GB nema vise sta da trazi u EU. I kakav je to profesor, koji ne zna da je Jugoslavija, po imenu bila zajednice juznih Slovena! A Albanci, dominantni u ‘savezu’, nisu Sloveni

  2. Srbija ne može postati članica EU dok ne sarađuje na svim poljima sa susednim državama, naročito sa onima s kojima su ubijali ljude. To nam stalno poručuju iz Brisela, aka ima ko to da čuje i razume. Nije to nova Jugoslavija, već Evropa, kad već nismo umeli da sačuvamo bratsku zajednicu Jugoslovena.
    A za Srbiju to bi bio jedini spas od samih Srba. A Srbi bi uvideli ono što već znaju Crnogorci, da smo sa Albancima po karakteru najbliži narod. Mada kod njih ne može neki kao Vučić da preuzme svu vlast i da sve ostale pravi budale.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.