„Malo koristi za Rusiju, mnogo štete za Srbiju“: Bivši ambasadori Srbije o novim pritiscima sa zapada

Zbog potpisivanja plana konsultacija Srbije i Rusije

Ostavite komentar

  1. Ne bih rekao da je za Rusiju mala fajda ,Rusija je u situaciji ,daj šta daš . Ali za Srbiju je sigurno ogromna šteta !

  2. @kaja

    EU treba npr. siromašnim građanima građanima Srbije. Ako ne uđe Srbija u EU, odoše ljudi pojedinačno.

  3. Kome jos treba da trguje sa onima sa kojima ostvaruje 91% trgovine kad moze prackama iz Eritreje da salje jabuke u Moskvu ?

  4. Ma sve je to ok i kritika i treba, ne zbog toga sto je potpisano nego mesto gde je to potpisano, inace iskreno receno kada EU i Anglosaksonci kazu evropske vrednosti i medjunarodno pravo, malo mi je muka, Ziveli

  5. Господине Ђукићу, да Вас подсетимо да је на једној страни тзв. политичког запада око 30 држава у којима живи око милијарду људи. Остатак, тј слободни свет је на другог страни. Процеси који теку су неповратни, западна хегемонија одлази и неће је бити независно од судбине саме Русије. Варате се ако мислите да ће слободни свет дозволити „препливавања“ каквима су се служили многи европски народи а највише Бугари и Италијани. Тога неће бити и сви ће бити третирани према заслугама. Мислите о томе!

  6. Što uvek za sagovornika nađete nekog bivšeg.Da je vredeo nešto i dalje bi bio ambasador.

Ostavite komentar

Politika

"Biti bogat je postala ulaznica za elitni klub političara na vlasti": O Šapiću i njegovoj vili u Trstu 10

„Biti bogat je postala ulaznica za elitni klub političara na vlasti“: O Šapiću i njegovoj vili u Trstu

Čovek koji nikada nije reagovao na nelegalnu gradnju i ugrožavanje savskog nasipa, investitorski urbanizam na Novom Beogradu, čovek koji je i svoju kuću nelegalno nadogradio, pretio komšijama, falsifikovao doktorat, sada ima još jednu veliku aferu - prikrivanje velikog broja kvadrata i vila koje poseduje u Trstu kako bi izbegao plaćanje poreza – kaže za Danas Dobrica Veselinović, šef Odborničke grupe Ne davimo Beograd, koalicija Moramo u Skupštini grada Beograda.

Naslovna strana

26. januar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.