Manojlović: Način na koji je ukinuta Uredba „Jadar“ velika prevara

Ostavite komentar


  1. Znao sam cim je tako lako uslovno donesena odluka da nesto ne stima, ako g-dja Brnabic nije upoznata sa procedurom treba da se konsultuje sa g. Vucice, on je pravnik i on zna sta se i kako radi sta je prvo pra drugo i tako redom i onda taj dokument ima vaznost ovako sve privremeno zamazivanje ociju kao eto mi smo ispunili sve sto ste trazili, na javnom servisu, wow, bravo za ovu i ovakvu vlast zar vi stvarno mislite iz vlasti da je ovaj narod onako malo, sto kaze narod sano duso sano mori, hajde malo pameti pa lepo odradite posao kako treba, jer ovaj narod vas placa da za njega radite, nije ovaj narod tu zbog vas nego ste vi tu zbog naroda, objasnite to i g. Vucicu izgleda da se malo zaboravio. Ziveli

  2. Namerno lose napisana uredba o ukidanju. RT ce se naplatiti, a oni koji su unapred uzeli procenat mu ne moraju vracati.

  3. Nista novo, sta ste ocekivali od lazne premijerke. Svima nam se smije u lice i laze, kao i uvijek.

  4. Pametnice nasa,puno si poleteo,prikoci malo,jos si ti sirovina i za ekologiju i za politiku.

  5. Savo, zaboravio si da tražiš i da Vučić radpusti Skupštinu i zabrani SNS-u da izadje na izbore, da podnese ostavku i da se lustrira, da vašem preduzeću, pardon “pokretu” dodeli irden za hrabrost prvog reda i penziju u visini godišnjeg prihoda Dragana Djilasa dok je bio gradonačelnik Beograda.

  6. Ko je njima poverovao… niko svestan .. lepo reče aktivistkinja iz Pranjana .. nije RT krava zalutala u tudje imanje pa da je isteras štapom…Nego se ujedinite … zašto jedni u cetvrtak a drugi u subotu…ne dajte da vas razdvajaju svi imamo isti cilj..

  7. Pa vlast se permanentno služi manipulacijama,lažnim optužbama itd.
    Pogledajte te ministre i ostale.Hiljadu puta kvalifikovaniji i pametniji nemaju šansu od ovih plagijatora,megatrendaša,kradljivaca minuta na naplatnim rampama i od ovog što ima tetu u Kanadi.Troše sumanuto pare.
    Jedan km autiputa košta 4 puta više nego u Nemačkoj.Eeeee,stvarno vas je dosta.
    Gora vlada od vas jednostavno ne postoji.

  8. Triput meri, jednom seci! Imamo posla sa Multinacionalnom kompanijom koja je „iscedila“ sve svoje kolonije pa bi sad i Srbiju. Puni su trikova, imaju strucne timove i imaju „nase“ politicare koji bi za par hiljada evra sve uradili!

  9. Prema njegovoj biografiji prvi posao je započeo sa 39 godina. Takav nam treba, dok si mlad lunjaš po svetu, a kada omatoriš počneš nešto konkretno da radiš.

  10. Joj momak znamo da moraš da odradiš te pare koje si dobio. Al daj brate ne laži više i počni sa govoriš ono zašta si na ulici.
    Karakter je tvoj problem ali da znaš glasaću za Vučića uinat samo vama takvima prodajnim dušama.
    Nemojte da se igrate sa pameti ovog naroda nismo mi Savi niža rasa kako su te vlasnici tvoji naučili.

  11. Gušiš Savo. Na izbore, program,pa da vidimo. Ovako ko moja baba, ništa joj ne valja.

  12. Pa sad i to vam nije po volji vama i mentorima Anglosaksoncima, ne valja kad nisu ne valja kad su tu pa pobogu odlučite šta valja, smena vlasti.. Pa vi još gore ocrniste obraz otpustiste stotinu hiljada radnika firme za 1 eu dadoste a ne pitaste narod da li to želi ali vaši anglisti su želeli totalno propadanje a ne delimično i tako bi ali mi smo žilav narod feniks

  13. Ne može Ministarstvo za zaštitu životne sredine da ukine saglasnost na Izveštaj o strateškom uticaja na Prostorni plan zbog nezakonitosti samo po osnovu vašeg zahteva. Ta „nezakonitost“ mora stvarno da postoji, i da bude pravno obrazložena na validan i održiv način. Ukoliko to nije, odluke donešene na taj način postaju pravi „kamen oko vrata“ u mogućem sudskom postupku jer se onda iz njih jasno vidi institucionalna namera da se projekat obustavi mimo važećih zakonskih pravila.

  14. Najbolje pustite Vučića da razori Srbiju, da potruje decu na osnovu kojih je dobio prošle izbore ( ne računam krađu ) i onda sa našim milijardama da pobegne kao Mira Marković.

  15. Bravo Savo. U ovoj zemlji nema nikoga da uputi Vladu kako da sprovede postupak,sem Save Manojlovića. Hvala Vam.

  16. Ko ce vama da ugodi. Oterali rio-tinto sad vam opet nevalja. Otprilike ste svi vi isti k….kao Zuca. Vama ni psihijatri nemogu da pomog u oko vase bolesti

  17. Pa protesti mogu biti i posle izbora, zar ne ? Čak će i vreme biti toplije.
    Medjutim jedini razlog da se nastavi sa protestima je poltizacija, jasno ko dan.
    Ali pitam se kako i zašto protestovati kad po priči tkzv demokratske opozicije , oni dobijaju izbore. Ali da li će ta nova vlast koja je i primila Rio tinto ponistiti prava rudarenja litijuma?

  18. E, vala dosta nam je vucica ,premijerke, pink tv i ostalih poltrona ,savo samo napred imas podrsku naroda

  19. Ma tebi je sve prevara, samo trazite razlog da blokirate puteve. Da jenova vlast normalna koliko nije, vi bi vec bili pohapseni i dobro izudarani u zatvoru.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.