Manojlović: U utorak u 12 sati blokada Bulevara Mihajla Pupina i Bulevara Nikole Tesle (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Maksimalna podrška organizatorima…
    Hvala za sve hladne noći provedene u šatorima…

  2. Kad bi se on zvao SAVA poverovao bih mu, ali SAVO sasvim sigurno gađa neku fotelju u budučnosti. Pardon, moje mišljenje na sećanju zasnovano.

  3. Moja iskrena podrška, od srca!!! Da sam mladja i ja bih vam se i fizički pridružila. Topli pozdrav vam šaljem da prebrodite još jednu noć u ovom zimskom minusu.

  4. Ooo, you are so cute and modest. A mogao je da pozove i velike grupe, od 20-30 hiljada ljudi. Eto, još uvek ima dobrih ljudi.

Ostavite komentar


Politika

Jeftine i preuranjene reči Viole fon Kramon ili omča koju Beograd sam sebi stavlja oko vrata: O zaustavljanju kosovskih autobusa i privođenju pripadnika KP 8

Jeftine i preuranjene reči Viole fon Kramon ili omča koju Beograd sam sebi stavlja oko vrata: O zaustavljanju kosovskih autobusa i privođenju pripadnika KP

Zaustavljanje autobusa kosovskih registracija od strane srpskog MUP-a koje se navodno dogodilo na graničnim prelazima pri ulasku u Srbiju, za Violu fon Kramon i Petera Stana bilo je povod za oštre kritike Srbije. Kramon je Srbiji poručila da prestane da se bruka, a Stano da se time krši sporazum o slobodi kretanja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.