Marinika Tepić citirala Vučića: Izbori se poništavaju zbog jednog glasa

Ostavite komentar


  1. Pa navedi jedan konkretan primer krađe a ne sve neke paušalne izjave, mesto, izbornu jedinicu, biračko mesto bilo šta

  2. Sendvičari jadni, što se pravite ludi kao ne znate za konkretne slučajeve, jel ?

    Da Bog da da vas sve stignu Vučićeve zarđale kašike sa njim zajedno.

  3. Pa i da vam se da 100,000 glasova opet niste ni blizu SNS rezultata…Sad cete i vi da nam arcite drzavnu kasu sa jos izbora na kojima necete proci nista bolje. Izlanost je veca za <3% u odnosu na prethodne izbore, da je i 5% pokrao i da mu odbijete, opet ste mnogo iza. Dramite bez veze ko Nikolic na stiroporu. Nece bre ljudi DS na vlasti opet, znaju kako operisete i dosta im je bilo jednom. Ima ko hoce naravno, te ste i dobili. Saturisali ste glasove izvukli ste +-5% od maksimuma i to je to. E sad sto j e narodu ok i sa ovim lopovima i kriminalcima to je drugo ali i tradicionalno za nas glupe Srbe.

  4. Imate izvestaj Crte na internetu. Citajte. Na mom je glasackom mestu bilo viska listica u obe kutije. Naprednjaci, verujete u boga, a podrzavate kradju i nasilje. Koji ce vam bog to oprostiti?! Mogli ste da ucite prave skole ili zanate i partija vam ne bi trebala da biste se zaposlili. Ovako, gadno ste se ogresili i obrukali.

  5. Znate li Vi koliko je 5% pokradenih glasova? Za to treba neko da odgovara. I jedan glas je krivično delo, a ovo je terorizam.

  6. Volio bih daovako moji Hrvati ruše hdz mafiju i kriminalce.Čestitke Srbima i ak’ nebudete išli oštro kao kada ste rušili Slobu,vučić će i dalje od vas praviti budale i jadnike.S kriminalcima neide razgovor,dijalog,uljuđenost…samo oštro i najoštrije…..

  7. Ništa to ne vredi! Pola države je je na strani SNS, jer upravo tolikom broju kažimo birača, odgovara ovakvo stanje, tj propala država, bez svoje privrede, koja ubrzano gubi i zemlju! Važno je: “ Nije dobro, ali meni nije tako loše!“ Neka je to Tepićka. Ok. Ali mora postojati SAMO i ISKLJUČIVO, SAMO TEPIĆKA! Dok postoji toliki broj stranaka da je pozrebno 5 minuta sve izređati, a uopšte se ne zna o kome se radi, i šta je čija ideja, NEMA NIŠTA! SNS, ma kakav bio, je jedinstven, na čelu je „JEDNO POZNATO LICE“, koje vlada, svakodnevno prisutno u svim javnim medijima, sa svojim obećanjima, bez obzira bili oni ispunjenini ili ne! Čim je nastao višepartijski sistem, sve je propalo, i na čelu ostaje jedan, NAJJAČI! U ovom slučaju to je SNS! Do novog rata, uz velike žrtve! Na žalost, bez države ovog puta. „NOVA PALESTINA“!

  8. Cilj opozicije je da sruši Vučića, samo ne shvatam da su toliko nepismeni i da neznanju da Vučić nije presednik glupih Beogradjana nego Srbije, a u celoj Srbiji je pobedio SNS, dali Beogrdjani mogu bez Srbije i da je krug 2 posebna država, nebi preživeli ni mesec dana bez doprinosa iz cele Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. i 16. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.