Marko Đurić demantuje, ali ne i Miša Vacić

U Vučićevom kabinetu juče nismo uspeli da dobijemo odgovor na pitanje otkud Vacić u Kancelariji i da li je to uopšte istina
Da li je bivši vođa desničarske organizacije savetnik u kancelariji za KiM

Ostavite komentar


  1. Pa može Vacić da kaže da je savetnik i predsediku države , a da li je istina. Marko Đurić sigurno ne bi demantovao da je to istina.

  2. Gospodine Djuricu, samo napred u nastavak mukotrpne borbe za srpske interese, koju hrabro vodite vec godinama, nemojte dozvoliti da Vas zluradi komentari uzdrmaju.

  3. Ima ova država bitnijih pitanja od nekog Miše Vacića koji je pri tome desničar. Ovo je vreme de desnica jača u celoj EU, a gospodi kojoj to ne godi nek glasaju za levičarske kandidate. Iskreno meni je uvek držaži desničar od raznih NVO tipa Sonje Biserko i te ekipe.

  4. Miša očigledno zavidi Marku jer je na njegovoj nekadašnjoj poziciji pa na sve načine pokušava da degradira rad i rezultat koji je ostvario Marko!

  5. Ovo se iz aviona vidi da je provokacija, pored svih muka koje Djuric ima da pomogne narodu na Kosovu, bas bi mu pomogao Vacic.

  6. Prvo je krenulo sa poslanicima PS, sada Misa Vacic. Ocigledno da neko ima nameru da ospori sav trud ulozen kako bi nasi gradjani na KiM imali svoja prava

  7. Da li je moguce da je ovo jedina greska kod Djurica (pod uslovom da je istina ovo sto se pise) vezano za posao kojim se bavi. Ako jeste, onda verovatno to dobro radi.

  8. Ovde ispade svako moze da se proglasi za necijeg savetnika! Stvarno smesno! Kancelarija za KIM radi odgovorno svoj posao! Ali ocigledno to nekom ne odgovara!

  9. Nije to istina. Djuric je pametan i sposoba i nije lud da Vacica zaposli. Vacic to nije ni zasluzio.

  10. Kada neko nema za šta da vas napada nakon tri godine mukotrpnog rada i borbe i četiri i po godine u pregovorima, onda se bavi izmišljotinama i glupostima. Dovoljno je da odete na zvanični sajt Kancelarije za KiM i da vidite ko su moji saradnici, izabrani na vladi Stalno izmišljaju laži, i izmišljaju samo da bi nekoga napali bez ikakvih dokaza. Opozicija je sramota, i sada ako je narod dovoljno pametan pa da pojedinci iz opozicije ne sede u skupštinskim klupama.

  11. Ko ocekuje da Misa demantuje, ako je vec delio vizitkarte sa navedenim podacima.

  12. Srbija ce nastaviti da se bori za interese svog naroda, afere i lazi ne doticu nikog jer narod vidi ko sta radi.

  13. Novinari, posedujem vizit karticu na kojoj piše da sam Deda Mraz, u zaglavlju piše kancelarija Glavnog svetskog Deda Mraza, i delim ih ljudima, pomozite mi da me svi prihvate kao pravog Deda Mraza.

  14. Vizit kartica se štampa kako ko hoće i želi, pa šitrom Srbije idu lažni doktori, magistri, savetnici, astrolozi, kvazi lekari pa nam ona ništa ne dokazuje, vizit kartu je Vacić delio baš da bi vi pisali i tome i prenosili laži a vi se toga uhvatili.

  15. Шта дижете панику? Ко је питао Колинду и Пленковића зашто су увалили у фотеље своје домољупце?

  16. ovo sve lici na jos jednu provokaciju i na jos jedan pokusaj udarca na vlast. Pored svih muka koje imamo na kosovu sad i ovu oko vacica pokusavaju da nametnu .

  17. Verujem Marku, a Miši ne. Danas se sve može napraviti zarad novca i ličnog interesa, a dotični mi je poznat od ranije.

  18. Zvanični sajt kancelarije za KiM jasno prikazuje ko je na kom radnom mestu. Sve je ovo jedna klasična podmetačina, da se naruši ugled i Đuriću i vladi.

  19. Svaki dan se u javnost plasira po jedna poluproverena informacija, a po meni je to sve zarad diskreditacije vlasti na svaki mogući način.

  20. Ova vizitka koja je kao vlasništvo "savetnika" Vacića čak i nije po standardnoj veličini za vizitku. Više liči na obično parče papira, a da ne pričamo kako izgledaju prave vizitke državnih službenika i pravih savetnika.

  21. Treba bre naći onog ko je prvi objavio ovu glupost, malo neka ga pritisnu ovi iz policije da propeva, pa da vidimo ko mu je naredio ili platio da širi ovakve laži da je ova baraba Vacić zaposlen u Vladi. Zato je verovatno i Vučić rekao da se malo sačeka, izvući će Vule iz ove barabe sve!

  22. Meni to nije ništa strašno, kada se setim da su zemunci i surčinci ulazili u DS Vladu sa propusnicama i dan i noć ovo je boza za to.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.