Marko Jakšić: Očekuje se opšta kapitulacija

Šta se priča među Srbima na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Jedan o jastrebova i tzv. Profesionalnih Srba koji su dobro unovčili svoje bivstovanje na KiM oseća da gubi tlo pod nogama i da najzad mora Srpsko Političko Biće na KiM diše istim plućima i kuca istim srcem. Korumpiran i kriminalizovan Sever Kosova je evo osamnaest godina mesto gde bez ikakve kontrole caruje najgori kriminal od šverca akcionom robom pa do droge i trafikinga. Dakle, ako prestane bezvlašće i Severno od reke Ibar bude srpsko veliki broj mutivoda, muljatora i bezobraznih jagnjadi koji su dve ovce posali ne mareći da li onim Srbima po enklavama (getima) ostane kakva mrvica (samo mom Goraždevcu K. Mitrovica je otela dva fakulteta i četri srednje škole i svakog juna dolaze emisari i nude besplatne internate i laganica školovanje samo da deca iz te Enklave se ne bi školovali u svom rodnom mestu i ta srpska mladež, bez roditeljske kontrole u takvoj kriminalnoj sredini su podležna raznim vrstama poroka), takođe je činjenica da Srbija i pored svih napora ne kontroliše Lapsku ili Preševske Dolinu. Srpska Zajednica Opština u punom opsegu i potpuna autonomija SPC i njenih metoha je sasvim dovoljna za život i održivi povratak Srba. A Marko Jakšić i njemu slični su već obezbedili i posao i vile na Dedinju i grobno mesto u alei zaslužnih građana na Centralnom Groblju u Beogradu.

  2. To se i znalo. O kakvom kompromisu AV govori danima.Sta to ima da ponudi u kompromisu.Albanci su ostvarili pirovu pobedu ali bez nase makar i precutne dozvole nemaju clanstvo u UN.To on nudi u kompromisu! Narod mora da shvati da nakon toga mocnici nece stati.Cepkace nas dalje.A veliki vodja ce preko svojih televizija svaki poraz u pobedu da predstavlja

  3. Ako ova okupacija od strane NATO-a ne može da se reši da se zadovolje i neki naši interesi onda je bolje da se konflikt zamrzne.Članstvo u EU odložiti za neka druga vremena. Treba se priključiti Evroazijskoj uniji koja će ionako postati svetski centar privrednih aktivnosti i uopšte moći.Treba reagovati na vreme jet resursi zapada su ograničeni i ne mogu se uvećati novim otimanjem.Zapad je ionako izgubio prednost u vojnoj tehnologiji i klizi ka kapitulaciji.

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 10

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.