Marković: Opozicija 329 dana ne dolazi u parlament, a prima platu

Ostavite komentar


  1. Ne dolazi ni Martinović u Ćupriju da predaje, pa svejedno prima platu. Jеdnu od plata…

  2. Ivi 329 dana dolazite a ne radite nista da narodu bude bolje. Samo da se iselim i ni Vas necu gledati vise nikad.

  3. Pa vaša cela vlada je vlada džabalebaroša pa opet primate platu. To što neko dolazi na posao svaki dan ne znači da zarađuje svoju platu. To i jeste poenta ovog ali i svih prethodnih državnih aparata. Zašto imamo milion ljudi zaposlenih u državnom sektoru i zašto svi trče tamo da se zaposle? Pa sigurno nije zato što se tamo pada od rada. Sedi na stolici, glasaj za onog na vlasti i svaki mesec ima da kaplje 50tak hiljada.

  4. Oni „primaju plate,a ne dolaze na posao“,a vi primate plate da bi glasali na zvonce i da bi besmislenim amandmanima sprecavali opozicione poslanike da izraze narodnu volju.Vas je narod izabrao da ga spasavate,a ne da trgujete oruzjem i da ga kradete.

  5. Bolji da ni vi niste dolazili 329 dana, manja bi šteta bila da ste radili kao i oni. Ovako, pošto štetu nećete nadoknaditi, ona se samo uvećava vašim daljim muljanjem

  6. Gde moze da se konkurise za posao odbornika opozicije? 329 dana ne ides na posao, a primas platu. Bruka i sramota!

  7. Neshvatljivo je da deo opozicije umesto da resava pitanja u skupstini to obavlja na ulici, a sa njihovim odnosom prema gradjanima upoznali smo se dok su bili na vlasti i sada svakodnevno na ulici.

  8. To samo ukinuti plate i fukcije pa nek se onda pitaju sta kako gde i o kud to. Sramno ponasanje i nepostovanje ne szasluzuju ugled medju ljudima.

  9. Mislim da je došlo do zamene teze od strane propale opozicije. U nedostatku političkog programa, ideja za stvaranje napredne, moderne evropske Srbije i konkretnih predloga koje bi ponudili građanima kao što čini Aleksandar Vučić, propali opozicionari od svega toga uhvatili se za diplome kao pijan plota jer ništa drugo nemaju da ponude građanima Srbije. Zaboravljaju šta treba da rade kao opozicija ali zato njihovi poslanici ne zaboravljaju da uredno podižu plate iako nisu bili na svom radnom mestu mesecima unazad. Zaboravljaju da je to novac istih onih građana koji su glasali za njih. Građani ne zaboraljaju, biće nagrađeni na izborima za svoj nerad možda malim prelaskom cenzusa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.