Marks 21: Homofobni napad Đilasa; Đilas: Nije trebalo da psujem (VIDEO)

Verbalni sukob nakon protesta "1 od 5 miliona"

Ostavite komentar


  1. Tako je to kad je lider opozicije jedan Djilas .Covek ide sa obezbedjenjem u sred protesta ,pa od koga ga cuva to obezbedjenjo ,sta ovi iz Marks 21 ne razlikuju ljude koji su obezbedjenje i one koji nisu ili namerno izmisljaju .Ova omladina iz tog udruzenja je bila evidentno agresivna,preko mere ali ako je neko lider opozicije prema ljudima koji su protiv vlasti i koji protestuju ,morao je biti blazi.U redu da ih je kritikovao i da je rekao da su izmanipulisani i da treba da ih je sramota ali psovati majku nekome,time je presao nivo vulgarnosti koje su ovi njemu uputili a ovi nisu politicari a on jeste .Uzgred,da su Vucic i Djilas slicni,bar je delimicno tacno i to je zabrinjavajuce,oni na licnom nivou imaju slicnosti ,dosta toga im se zasniva na manipulaciji,imaju aroganciju slicne vrste ,slicnu patolosko karijeristicku crtu imaju .Uzgred,kako covek moze da bude lider opozicije ,koji daje kredite Ds-u sa kamatom ,ni na tom nivou ne moze da stavi opsti interes ispred svog ,da ne pominjemo da je vec bio lider opozicije kada je Sns napravila kljucnu razliku u glasovima .Ne znam samo kome da zahvalimo sto se setio da vrati Djilasa u politiku,Jankovicu,Jeremicu ili Miskovicu sa kojim je ovaj drzao Pres u vreme dok je Ds bio na vlasti i kritikovao tu istu vlast,da bi onda kada su izgubili izbore odmah preuzeo stranku.Ja ne mislim a ima sustinske razlike izmedju Djilasa i Vucica.

      1. Negovo pravo, jelzabranjeno biti bot ili simpatizer na internetu, neko ko slepo veruje u nesto ili to radi iz interesa za novac? Hoces da kazes da Djilas nema botove na platnom spisku? ti si provaljen kao bot takodje. ja cu se pridruziti levoj strani protesta jer ne zele nikakvo mesanje sa opozicijom koja nam je unistila 12 godina zivota. Dok sam ziv boricu se na svaki moguci nacin protiv ovi sad, kao i protiv onih koji bi opet da dodju. Moje mravo, moj zivot.

  2. Đilas je 50-ogodišnjak koga u sekundi mogu da isprovociraju blejači od 20tak godina. I on bi da sruši Vučića?

    1. Pa sad,malo vas vara secanje,za period 1945-1980….!? Nego,secam se vojvode,koji u slicnoj situaciji,bese isukao pistolj,i dozive ovacije u nasem narodu…Podigo onda pistolj,a mladi i danas,podignu kofere i bezi dalje od patriota…!!!

    2. Ja ne delim tvoje misljenje….Djilas nije folirant da glumi finocu….on se ponasa u skladu sa svojim karakterom..Jedini koji se čudi je njegov tast….kaze sebi pamtim ga kao finog čoveka…sta mu bi???

  3. ,,Zato, samo izvinjenje u ovom slučaju nije dovoljno,, rekao je Đilas povodom slučaja Veselinović, ajmo sad frajeru postupi isto.

    1. kome treba da se izvini. Ti od 20, ili on od 50? Smatrate da ti mladi, koji su očigledno imali zadatak da vredjaju i nije im bilo dosta u šetnji, već su ga sačekali ispred knjižare, ne treba da se izvine? To je direktno napad na njega i njegovu porodicu. Kako su brže bolje potrčali da objave konflikt? Ne smrdi tu ništa, a?

      1. on bi da bude ponovo na vlasti, da nas predstavlja, a fitilj mi kraći od fitilja tinejdžera, treba li nam takav? Ti klinci su nebitni, bitno je kako se ponaša neko ko pretenduje na fotelju u kojoj je trenutno Vučić ili Brnabićka. Gde god da ode, sa kim god da razgovara nije nemoguće da mu se ne omakne neka psovka, a naknadno izvini neće počistiti štetu koju napravi. Nije nikakvo opravdanje što je on pedesetogodišnjak, zbog toga bi trebalio da bude zreliji, a ne da se raspravlja sa napaljenim klincima i da ih psuje.

  4. Dragane, nemoj da odgovaras i da demantujes, dajes im na znacaju jer svoju beznacajnost hrane tvojim imenom.. Te podguzne musice ne zasluzuju bili kakav komentar.

  5. Učesnici protesta moraju da očekuju da će Vučić preko svojih „organizacija“ pokušati da isprovocira sve na koga naiđu a pogotovu one viđenije (poznatije). Ovaj put su uspeli, očigledno. Treba biti trezven i nedozvoliti burne reakcije. Svaka ispoljena agresivnost ide Vučićevoj bandi na ruku.

    1. mu nisu bila deca tu, verovatno bi se iskontrolisao. Sem toga, ovo se dešava mimo protesta. Znači nisu uspeli u šetnji, pa su ga pratili, sačekali i provocirali. Ma mrš bre! Ja bih ih kao žerna iznapušavala. Ta njihova crvena boja, Fuj,fuj. Drekavci. Verovatno su posle toga sa osmehom otišli na blagajnu kod nalogodavca.

  6. Od svih onih koji bi da se bore za vlast ocekujem da imaju potreban nivo kulture i da svojim ponasanjem daju dobar primer svima.Ocigledno je da je gospodin Dilas jos uvek bahat i nekulturan i da zbog toga ne zasluzuje nikakvu podrsku.

  7. Ovde je jasno kao dan da je ekipa tih klinaca ubacena grupa koja je ciljno gadjala Djilasa uz „pokrice“ da u isto vreme vredjaju i AV. Sve je vrlo perfidno smisljeno u kuhinji AV, a iz konverzacije se videlo da su imali spremljen „Pink“ tekst na koji je Djilas naseo (verovatno jer je bio sa decom).Djilasa sam vidjala i pre i za vreme setnji i nikada nije imao telohranitelje tako da je i to deo folklora tih mladih SNS-ovaca, a njihovi sefovi su snimak brze bolje okacili na sve moguce mreze i prosledili svim tabloidima. Ovo je samo pocetak pokusaja razbijanja subotnjih setnji, a bice ih jos zivi bili pa videli!

  8. Ako je ovakav sa svojim koalicionim partnerima kakav li je sa ljudima iz unutrasnjosti koi nisu u njegovoj koaliciji?Setas se sa telohraniteljima ,sto?

  9. Iskreno, nisam da se vrate oni nakon ovih. Ne mislim da su gori, naprotiv, od ovih nema gorih i ko god dođe biće bolji, ali, ako su već poraženi, i to od ovih neobrazovanih i necivilizovanih, onda ničem ne vrede, zato sam da se dogode, možda, baš iz ovakvih protesta, neki novi, mlađi i stručni građani koji će nesebično voditi zemlju. Ali, brate, marks21 je doputovao nekim vulinovim vremeplovom po scenariu i režiji ljubiše ristića u produkciji mire marković. Čega sve nema u ovoj bedari od Srbije, ma, bre, Science Fiction. Prenosim deo njihovog statuta… Samo im još staljin fali.
    „Mi smo grupa revolucionarnih socijalistkinja i socijalista zasnovana na idejama klasičnog marksizma i tradiciji internacionalističkog socijalizma. Kontra dogmatizma, ponavljanja izlizanih formula, nostalgije i parolašenja, posvećeni smo razvoju marksizma kao žive teorije koja informiše našu praksu, ali koja ujedno iz nje i uči – marksizma za dvadeset prvi vek. Sastavni smo deo međunarodnog anti-kapitalističkog i anti-ratnog pokreta“.

  10. Da li ovakvo ponasanje jednog coveka treba da predstavlja gradjane Srbije bilo kako?

  11. vučić je krenuo da podmeće kukavičja jaja. u NS je poslao naciste da šatro protestvuju 10m od protesta „1 od 5“, angažovali su cigane trubače koji su svirali pokušavajući da ometu govornike. Verovatno su očekivali da će isprovocirati nečiju reakciju pa da ovako izmišljaju po novinama. Evo sad ista priča i u BGD, samo me čudi da je Đilas naseo na provokaciju „vođe“, da je neki građanin pa da i razumem ali on ….

  12. E bre Dragane 2019. a ti jos nisi naucio udbaske fore. Oni su tebe „slucajno“ a ti je trebalo njih da snimas namerno. Nazalost oni ne stede ni decu ni odrasle pa lako izvuku najgore iz coveka. A Danas je trebalo da malo istrazi organizacije cije saopstanje prenosi i da bar uz tekst objavi nesto o njima.

  13. Šetam sa svojom porodicom skoro svake subote na ovim protestima ali kada bi se Djilas popeo na onaj kamion i počeo nešto da nam govori, otišao bih kući. Pun mi je kufer ovih istih koji nas pljačkaju i unazadjuju već godinama! Najveći moj poraz je što sam obrisao onu pištaljku od pre dvadeset godina i ponovo dunuo u nju a mislio sam posle petog oktobra. da više nikada neću! Eto toliko imam da kažem…

  14. Autogol, naravno, kao i oni koji viču Vučiću pederu i verovatno rade za Vučića…
    Zašto je u periodu do 2012. svaka parada ponosa imala antimiting a sada nema, i zašto je bilo toliko problema i antigrupa i mitingovanja protiv LGBT do 2012.? Da li je to zato što je situacija sada stvarno bolja za LGBT prava ili zato što oni koji su vodili mitinge mržnje protiv LGBT populacije sada imaju vlast, pa nemaju potrebe da prave probleme i vode antiparade, pale ambasade stranih država i verske objekte po Beogradu?
    Kada će legalizacija bračnih zajednica, a ne samo premijer koji je LGBT? Hvala.

  15. Djilas i Vučić su pajtosi u kriminalu. Prodaju maglu narodu i kada ustreba čuvaju jedan drugog dok za medije laju jedan protiv drugog. Lustracija i zabrana svim tim kriminalcima političarima iz 90tih da se bave politikom i ekspertska vlada je rešenje. Zar da čovek sa ovakvim rečnikom bude vodja opozicije ? Dosta je narod trpeo lažne Mesije !

    1. I kada će legalizacija bračnih zajednica, a ne samo premijerka koja je LGBT ? Meni ništa ne znači to što je neko ko je LGBT premijerka, ne znači mi za poboljšanje mojih prava i mog živots. I Srbin sam i muškarac, pa mi to što je Aleksandar Vučić, Srbin i muškarac, na vlasti, ne znači za poboljšavanje mojih prava i mog života.
      Koliko zakona koji suštinski poboljšavaju moj položaj kao LGBT osobe je doneto 2000. – 2012. a koliko posle 2012.? I ko je glasao a ko je, u najboljem slučaju, napuštao glasanje? Ko je stvarno homofobičan?
      Za Marks 21 prvi put čujem i ne sećam se da su ikada bile na spisku organizacija koja se bore za moja prava.
      Hvala unapred na odgovoru!

  16. Ne branim Djilasa, ali kad padne Vucic treba otvoriti dosijea i proveriti ko sve od navodnih revolucionara radi za BIA, posto se vidi da nisu ostvarili revoluciju jer su infiltrirani od strane tajne sluzbe. Grcki revolucionari napadaju vlast, Marks21 su mnogo dobri za vlast, verovatno su im i roditelji radili za Titovu sluzbu a oni sad za Vucicevu kapitalisticku, nacionalisticku a i kriminalnu sluzbu. Neka Marks21 malo cita o grupi 17 novembar iz Grcke, Crvene Brigade iz Italije, RAF iz Nemacke, da se nauce kako se postaje revolucionar. Svi su oni iznikli iz protesta 1968, ali ovi nasi nikako nece da postanu pravi revolucionari, lepse im je da rade za BIA, da imaju privilegije i lepo placene poslove.

  17. Cesto diskutujem sa jednim prijateljem koji je opozicionar kao i ja ,on je dobar sa nekim naprednjacima i on tvrdi da ima tu i casnih ljudi ,a ja sam misljenja da medju nama u opoziciji ima svakojakog sveta .Citajuci komentare na ovom i drugim sajtova ,moze se zakljuciti prvo sto je verovatno da Djilas ima botove i drugo koje je takodje verovatno da dobar deo kolega iz opozicije nije na visokom intelektualnom i moralnom nivou.Ljdui pisuda su ovi clanovi Marks21 Vucicevi,koji za njega govore da je kao Djilas da sad ne citiram ,evo sad i mene je neko napisao da sam ja botina zato sto Djilas nije po mom ukusu .Kakvo je to stanje svesti .Vreme je da se zapitamo koliki procenat u drugim okolnostima onih koji glasaju za opoziciju,bi glasali za naprednjake ,jer se uklapaju u taj habitus.Za mene neko ko je bot Djilasa je mozda malo casniji od onoga sto je bot Vucica ili neko ko ima takve iskljucive stavove solidno bi se uklopio u to stado naprednjacko .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.