Martinović : Đurišić vređao Maju kao u kafani na Ibarskoj magistrali

Miroslav Aleksić, poslanik Narodne stranke optužio vlast da opomenama nastoji da ućutka i isključi opoziciju iz parlamnenta

Ostavite komentar


  1. Такво понашање са све шовинистичким опаскама није ни за кафану а камоли за скупштину.

  2. Ovaj Aleksic se brani zbog njegove krivice i kojekakvih nedela koje ucinio u Trsteniku on misli kada predje u drugu atranku da ce narod zaboraviti

  3. Мартиновић Мастер Бус мора да буде већи напредњак од Томе и Вучића пошто је последњи прелетео па своју реторику и дискусије и сам своди као да седи у кафани ( а никад не седи пошто нема с’ ким)

  4. Veća je uvreda kada Martinović poredi Maju sa pevečicom sa Ibarske magistrale.I šta ustvari Martinović radi na Ibarskoj magistrali, u kafani u kojoj peva ili ne preva Maja Gojković.Uostalom ona ima pravo da u slobodno vreme radi šta hoće!

  5. Nekultura, neprofesionalizam, i nije lepo vređati predsednicu Skupštinu Maje Gojković.

  6. Crni Martinovicu da li si ti ikada analizirao sta si ti sve govorio u skupstini. Kakve bljuvotine I uvrede.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.