Martinović: Kandidat za Poverenika biće sušta suprotnost Šabiću

Ostavite komentar


  1. Naravno, bice partijski poslusnik bez integriteta i nece sluziti gradjanima i zakonu, vec klijenteli. Nismo ni ocekivali da ova vlast dovede nekoga kao sto je Sabic.

  2. Ima li nade za Srbiju, za njenu budućnost , ako se izjavama ovakvih likova daje bilo kakav značaj !

  3. Tacno radice kako mu Vucic kaze nece raditi po zakonu jer nema zakona zakon je Vucic i Tuzilac Advokat Sudija Notar sve je ovde Vucic.

  4. da je srece na to mesto bi trebalo birati nekog neopredeljenog politicki, koji poznaje pravila demokratije i znacaja informacija medija i jacine informacija..Sabic kakav god bio bio je bar objektivan koliko je mogao..ili smeo..inace na slicne funkcije treba birati nekog koga opozicija predlozi a vecina prihvati..

  5. Ozbilja kandidat je, na primer, Vazdupohlov babić, ali i ovaj martinović kako bi mogao da objedini 10 poslova koje obavlja i za koje, naravno, prima debele naknade, ali najozbiljniji je sam vučić aleksandar, i najsigurniji, a i moćiće da obavlja taj posao jer radu 26 do 30 sati dnevno.

  6. Ako li je sudit po lepoti,onda si ti sušta suprotnost Šabiću!

  7. Pa Poverenik i mora da bude opoziciono orjentisana osoba, jer ima kontrolnu funkciju u odnosu na sve nivoe vlasti…. Na žalost nema nikakve izvršne moći, ali jedini organ koji obezbeđuje koliko- toliko transparentnost rada državnih organa u odnosu na građane jeste Poverenik za informacije od javnog značaja….. I sad postavi čoveka koji je stranački poslušnik (kao Premijer, koja nije član stranke), pa dobiješ veliko ništa…. Ni predhodni Poverenik nije dobijao informacije, ali je pokretao pitanja i obaveštavao javnost o toku svojih delovanja…. Dovedi Poslušnika (nekog od reformatora srpskog jezika- Aerodrum, Vazduplohov itd)i na svaku prijavu će odgovoriti da to ne predstvlja informaciju od javnog značaja….

  8. KAKVA INTELEKTUALNA PRAVDOLJUUBIVA RADIKALSKO NAPREDNJACKA VELICINA ,DR VOJISLAV MOZE BITI PONOSAN NA SVOJU POLITICKU DJECU STO IH ZADOJI RODOLJUBIVIM SRPSKIM SMISLOM ZA STA SE VREDI BORITI ZA KRST CASNI I SLOBODU ZLATNU
    ,LAGATI KRASTI , OTIMATI PREMLACIVATI U CILJU LICNIH I SAMO LICNIH INTERESA ,I VRHUSKE PARTIJE NA VLASTI

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.