Martinović: Neka se Janković odluči šta je

Naprednjaci ocenili da Izveštaj zaštitnika građana obiluje političkim i paušalnim ocenama, a da zaštitmnik prekoračuje nadležnost

Ostavite komentar


  1. On je ustvari političar, tačnije primer kakav jedan političar ne treba da bude. A ovim svojim postupkom je to i dokazao.

  2. Evidentno je da zeli u politiku ali mislim da je nedosledan i bolje da se drzi svog posla!

  3. Koliko god sam protiv ove nakaradne vlasti, nazalost, imam utisak da gosp. Jankovic radi u korist svoje stete i da ce biti promasaj ako bude kanditat udruzene opozicije.

  4. Neozbiljnost i neodgovornost opisuju ovog čoveka. Verovatno se uspavao pa se zato nije pojavio.

  5. Janković sve radi osim ono ga za šta je plaćen, a to je da se brine o nama gradjanima sramota i bruka.

  6. Ovo je bruka i sramota. Pa njega građani debelo plaćaju da ih štiti , a on se nije udostojio da dođe na sednicu odbora.

  7. Činjenica je da se Janković sve više, direktno ili indirektno, meša u politiku, što je potpuna zloupotreba funkcije zaštitnika građana.

  8. Janković treba da se odluči, jer bavljenje politikom ga sprečava da bude objektivan, a to je nedopustivo kada je funkcija zaštitnika građana u pitanju.

  9. "Kako smo došli u ovu situaciju i dozvolili jednom funkcioneru, kojeg je izabrala skupština, da uz državnu pomoć i uz državne resurse pravi političku karijeru",

    I ja se ovo pitam gospodine Obradoviću, zamislite tek kakav bi blam bio za državu kada bi neko kao npr Premijer, kojeg je izabrala skupština koristio tu poziciju da promoviše svoju politiku i pomogne sebi na sledećim izborima, oh wait…

  10. Haha ne verujem kako su se uplasili Jankovica. Svi se bave njime, od premijera, preko ministara, do mucenih botova.

  11. Janković pokušava da bude tri u jedan – zaštitnik, političar i predsednik Srbije, a ustvari samo pokazuje kako niti radi svoj posao zaštitnika, niti je dobar političar, a o funkciji predsednika Srbije samo može da sanja.

  12. Ocenjujući da Izveštaj obiluje političkim ocenama, paušalnim tvrdnjama i da se počesto bavi temama koje nisu u nadležnosti ombudsmana, poslanici Srpske napredne stranke zatražili su juče i odgovor na pitanje da li je Saša Janković zaštitnik građana, političar ili kandidat za predsednika Srbije.

  13. Svima je odavno jasno da se Jankovic uveliko bavi politikom i da uveliko radi kampanju za predsednicke izbore.

  14. Neodgovorno ponasanje samo degradira funkciju zastitnika gradjana, ako zeli da se bavi politikom nek ide u politiku i nek prestane da prima ogromnu platu.

  15. Ako hoce da se bavi politikom a sve mi se cini da to vec radi , neka da ostavku na funkciju koju ima!

  16. Evo ga 5 sati! Ono malo naprednjaka koji znaju da koriste kompjuter, i koji su još uvek na radnim mestima (državnim, naravno) će sada otići kući, pa možemo na miru da čitamo pametne komentare. Većina naprednjaka je napustila državna radna mesta (na kojima im je jedini posao da pišu lpmentare, ili oni koji nisu dovoljno pismeni,a to je većina, ocenjuju komentare) su ptišli oko pola 3-3, pa se u to vreme drastično smanjuje broj komentara. Janković je zrak sunca u ovom naprednjačkom crnilu, koje je donelo mrak kao u 90-im. Uostalom, znamo ko je i onda bio ministar informisanja, i znamo kako su istina, a i novinari, prolazili onda. kakv god da je Janković, za ove nazadnjake je suvo zlato. I više vredi njegovo šetanje kučića, nego silan rad premijera, koji se svodi na šminkanje realnosti u cilju grabljenja vlasti, koja ga "ne zanima"!

  17. Ako su naprednjaci, radikali, d(z)veri, socijalisti, sve dokazane demokrate i evropejci, protiv Jankovića, to znači da on izuzetno dobro radi svoj posao. Zato – Jankovića za predsednika!

  18. Kad se sedi na dve stolice, obe u jednom trenutku izmaknu…e tako će i Jankoviću da se desi.

  19. Ne mora da se izjašnjava, sve kristalno jasno. Koristi javnu funkciju za politički marketing i ovo je vrhunac njegovog neodgovornog ponašanja prema građanima Srbije koji ga plaćaju.

  20. Strasno je sto se jedan zastitnik gradjana ne pojavi na Odbor na kome se razmatra njegov izvestaj, strasno je i to sto jedan zastitnik gradjana za vreme radnog vremena twittuje umesto da resava probleme gradjana. Da podsetim samo, on ne volontira, on je placen za posao Zastitnika gradjana, koji ocigledno ne obavlja kako treba.

  21. Ovaj Janus sa kameleonskim licem koje prilagodjava ambijentu koji ce mu doneti najvise licne koristi, jos nekom hoce da popuje. Bolje bi mu bilo da se pokrije svojim nemalim usima i neka cuti!

  22. Jankovicev ne dolazak na sastanak gde se raspravlja o njegovom radu, pokazuju njegovu bahatost i krajnje nepostovanje gradjana Srbije cije interese bi trebalo da stiti.

  23. Ma nije Jankovic nista bolji od ovih sto hoce da ga kandiduju. Hoce covek pet funkcija po mogucstvu da ne radi nista.

  24. Danasnjim ne dolaskom u Narodnu Skupstine Srbije zastitnik gradjana Sasa Jankovic dao je sebi jos jedan autogol. Ovim svojim neodgovornim cinom je pokazao da ne postuje ni gradjane niti drzavu u kojoj zivi cije bi interese trebalo da brani.

  25. Kandidat Srpske Radikalne stranke koji je dobio sut kartu u korist supruge Vojvode Seselja na predsednickim izborima ne shvata da je u dubokoj konfuziji. Tesko mu je da pokupi sve prosute bisere i uvrede koje je govorio o Vucicu, Naprednjacima i EU. To sto su ga posle primili u stranku i dali mu funkciju govori o samoj Naprednoj stranci koju ja nikad necu podrzavati !

  26. Samo vi pričajte. Ja primam platu, šetam ljubimce, kampanju finansiraju svetski moćnici,…

  27. Saša Janković ako je zaistan savestan kao što nije, neka se povuče sa mesta zaštitnika građana, jer svoju fotelju koristi u predizborne svrhe, a predmete građana ne rešava.

  28. Saša se bavi samo svojim političkim marketingom i ništa ga drugo neinteresuje.Pitam se samo kada će neko da reaguje i ovog lika skine sa funkcije pa nek se onda bavi politikom koliko hoće.

  29. Konacno neka korist od botova 🙂
    Skrolam komentare i citam samo one sa mnogo minuseva jer znam da su njih pisali normalni ljudi a ne ova partijsko-sendvicarska amorfna masa ispranih mozgova.

  30. najezda botova samo pokazuje da je sasa pravi covek na pravom mestu. naravno da smeta rezimu, kao i sabic, jer trazi istinu i odgovnost od ove vlasti po mnogim pitanjima, a posebno u slucaju rusenja u savamali i padu helikoptera. na zalost rezima, botovi nece i ne mogu da oblikuju javno mnenje. p

  31. Gospodin Jankovic je odavno presao tu granicu o kojoj govori Martinovic. Mislim da je red da se covek konacno izjasni da li ce se okrenuti politici ili ne.

  32. jankoviću je jedina greška što ne hvali ovaj režim i velikog vođu, nego radi svoj posao. zato ga i napadaju.

  33. Ljubi ga majka zato što brani nas obične gradjane, za razliku od klempavog koji je zaštitnik svojih interesa i svoje partije.Ajde ne budite kukavice, objavite komentar pa da se smejemo i radujemo.Dosta više tupih botova i prodanih političara.

  34. Ej, botine, šlager za vas se zove "Kad gazda mokri na botine oni ćute kao pokisli". Botine mole gazdu da im širi butine.

  35. Martinović je apsolutno upravu neka se odluči već jednom Janković šta je,ili je političar,moram priznati dosta loš, ili je zaštitnik građana ovako je sramotno kriti se iza svoje pozicije i baviti se politikom.

  36. Janković je svima nama dokazao da je političar stoga nek da ostavku na svoju funkciju pa nek se bavi politikom koliko god hoće.

  37. Kad vec hoce da se kandiduje za predsednika neka podnese ostavku i prestane da se bavi poitikom sa pozicije Zastitnika gradjana

  38. Ma da, trebao je da dodje na sastanak….ali..sve nesto mislim ako bi Martinovic manje dolazio na sastanke…mozda bi nam bilo bolje….evo Martinovicu…mi, poreski obveznici, dajemo ti platu…ali sedi kuci, molim te!

  39. Jankovic potpuno neprofesionalno obavlja, ili volje receno zloupotrebljava svoj posao, krajnje je vreme da se uozbilji.

  40. Sve radi osim onoga za sta je placen i da pomaze gradjanima je zaista retko i skoro da ne znam nijedan slucaj osim sto najvise radi to sto kritikuje vlast.

  41. Martinoviću, pa tebi nije teško da razumeš ,kako je danas biti radikal, sutra se probuditi kao naprednjak. Svu ideologiju, koju ste zastupali dugi niz godina, zamenili ste jednom novom, dijametralno suprotnom od prethodne. niste vi moralno kredibilni da bilo kome držite lekcije.Toliko ste silni imoćni, otkud onda toliki strah od eventualnog gubitka vlasti?Možda bi i otome mogli malo,i po nešto rećI.Malo pogledajte šta rade vaše stranačke kolege, pa se zamislite, samipred sobom, ako vas vlast, nije toliko opila, da to više niste u stanju.

  42. Vidi se tendencija sinhronizovanja stavova ljutih političkih "protivnika" Radikala i Naprednjaka. Tačnije, Naprednjaci se polako vraćaju na ono što su nekoć bili.

  43. Narod već zna šta je gospodin zaštitnik Janković, sve je samo ne zaštitnik, znaju i za njegov nerad, veliku platu, politiziranje, barutne lestiuce, šetnej psa u radno vreme, šurovanje sa opozicojom, sve to ne daje nadu da će imati podršku biračkog tela na nekim izborima, posebno jer se zakačio za propalu i diskreditvanu opoziciju.

  44. Ne moze covek vise ni "Danas" da cita od ovih jadnih botova.
    Nisu ni culi za list dok nisu napravili onu Gebelsa dostojnu izlozbu.
    Botovi, ““ajde oladite malo, dosadili ste, ali stvarno.
    Ko je taj Martinovic uopste da bi pricao o Jankovicu, coveku kojim integritet za razliku od Martinovica?
    Botovi, da li se secate sta je sve taj isti Martinovic pricao za Vucica?

  45. Neka se AV odluci: Da li je predsednik Vlade Srbije /svih gradjana/ ili je predsednik SNS, presvucenih radikala i najbolji ucenik Vojislava Seselja.

  46. Bravo za gospodina Jankovića! Ovi naprednjaci nisu sposobni i stručni da bi raspravljali o sadržini izveštaja, pa pričaju i sporednim stvarima i šetanju kučića. Manipulacija zdravim razumom.

  47. Kada ih uhvati strah od zamisljenog neprijatelja, naprednjaci i radikali slozni ko dva oka u glavi. A, Dveri? Dveri su oci na potiljku.

  48. Martinovi je odavno probio DNO LJUDSKOG MORALA. On je izvršilac prljavih naloga. Taj čovek ja današnjeg svog šefa optuživao da radi za strane obaveštajne služne i da se finansira iz kriminalnih izvora. Dok se takvi ljudi ne uklone iz političkog života ovoj državi nema spasa. Zamislite koliko čovek treba da bude glup da njemu bilo šta poveruje. On je sramota ljudskog društva.

  49. Iz tog odeljenja,razrednog staresine Seselja,bice tek takvih faca da cemo se iseljavati ako se ne opametimo!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.