Martinović: Stanojević pijan napao odbornika SNS 1Aleksandar Martinović Foto: FoNet / Zoran Mrđa (arhiva)

Aleksandar Martinović, šef skupštinskih naprednjaka negirao je da je Dalibora Stanojevića pretukao predsednik opštine Knjaževac, već da je on “mrtav pijan napao obornika SNS-a”.

“Dalibor je pretučen ne na ulici, već u Skupštini Knjaževca. To nije prva krvava košulja i nije prvi put da nasilnici iz SNS proganjaju političke protivnike. Takvih situacija je bilo i u Mionici i na drugim mestima . Ovde stranka na vlasti proganja sve one koji drugačije misle i drugačije govore. Apelujem na predsednika Srbije da uhapsi predsednika opštine Knjaževac koji je direktno odgovoran za Stanojevića“ , rekao je Radoslav Milojičić, na konferenciji za novinare, napominjući da sa strankom na vlasti nema dijaloga, dok SNS na ovakav način vodi zemlju.

Odmah nakon Milojičićeve konferencije za novinare iz skupštinske sale stigao je odgovor na njegove tvrdnje.

„To je notorna laž. Stanojević je mrtav pijan napao odbornika SNS-a i naneo mu teške telesne povrede i to se nije dogodilo na sednici“, naveo je Aleksandar Martinović, šef odborničke grupe SNS, napominjući da je Stanojević samo izgovor Milojičiću da ne dođe na sednicu i glasa za Tijanin zakon. On je upitao Milojičića šta mu je važnije – deca u Srbiji ili Stanojević koji je pijan napao drugog čoveka.

„Kaže Milojičić da je Stanojević prebijen, ne može da hoda, a u subotu je govorio na Terazijskoj česmi. Ko je to ko ne može da stoji na nogama a može da drži političke govore“, kazao je Martinović i dodao “eno ga čovek 120 kila žive vage govorio na Terazijskoj česmi i pozvao na rušenje režima Aleksandra Vučića.

Šef skupštinskih naprednjaka tokom jučerašnje rasprave dotakao se gotovo svih lidera opozicije, povezujući ih sa Predlogom zakona o sporečavanju korupcije, a posebno Boška Obradovića, lidera Dveri.

„Boško Obradović stanuje na Dedinju i to u stanu čoveka koji je iz jednog grada iz Jugozapadne Srbije, koji je od države Srbije dobio subvencije da napravi hladnjaču da bi malinari iz njegovog kraja imali gde da odlažu maline, da im raznorazni nakupci ne bi spuštali cenu. On je uzeo pare od države, pa prodao hladnjaču i kupio stan u Beogradu i u tom stanu živi veliki branilac Kosova i Metohije, Srpske pravoslavne crkve i porodice Boško Obradović“, rekao je Martinović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari