Međedović rukovodi novopazarskim odborom Stranke pravde i pomirenja 1Foto: Stranka pravde i pomirenja

Novopazarski odbor Stranke pravde i pomirenja (SPP) u narednom periodu predvodiće povereništvo sastavljeno do 26 članova, a na čijem čelu će biti Enver Međedović, odlučeno je na sednici predsedništva te partije.

Do postavljanja povereništva došlo je nakon što je predsedništvo stranke raspustilo gradski odbor krajem aprila, uz objašnjenje da njegov predsednik Edin Zećirović nije učestvovao u predizbornoj kampanji.

Povereništvo će rukovoditi ogrankom te stranke u Novom Pazaru do izbora novog gradskog odbora.

“U narednom periodu ćemo se truditi da pomognemo građanima Novog Pazara, da rešimo njihove probleme, da ljudi ostanu i ne idu iz ovog grada, da napravimo prodor nauke, pomognemo obrazovanje, da nastavimo amane rahmetli (pokojnog) muftije, da zajedno radimo i svima pružimo ruku pomirenja, pošteno i pravedno”, poručio je Međedović u prvom obraćanju javnosti.

Lider SPP Usame Zukorlić ocenio je da su članovi povereništva “ostvarili istorijsku pobedu” na prethodnim izborima u Novom Pazaru gde su, kako je rekao, pobedili na većini bošnjačkih izbornih mesta.

“Ta ekipa sada preuzima vrh gradskog odbora i vodiće našu stranku u ovom gradu. Svako ko je doprineo izbornom rezultatu ove stranke biće unapređen, ko se izmakao i gledao sa strane biće unazađen”, istakao je Zukorlić.

Dodao je da će članovi povereništva predvoditi izborne liste te stranke na izborima za Bošnjačko nacionalno vijeće i Skupštinu Novog Pazara.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari