Mekalister: Srbija radi dobar posao na putu ka EU

Ostavite komentar


  1. Kosovo je ključni problem Srbije, sistematski nam se oduzima godinama od strane Albanaca koji su podržani zapadnim silama i to moramo da rešimo preulaska Srbije u EU. Ali nećemo priznati nezavisnost Kosova nikada ako to budu tražili od nas! Bitno je da ovaj sastanak prođe dobro po nas!!! Siguran sa da će tako i biti jer Mekalister vidi koliko se trudimo da radimo i napredujemo svakim danom.

  2. ,I ostalo ,to je,,samo,,vladavina prava,, REČE i osta onaj stari radikal,kojem je USTAV POSLEDNJA RUPA NA RADIKALSKOJ SVIRALI, JEDNOG,POSEBITOG,,,STUDENTA GENERACIJE,,PRAVNOG FAKSA,NEPREVAZIĐENI,,VELEMJSTOR,U ISTORIJI OVE UNAKAŽENE ZEMLJE,,,DELIMA,,OVAKVIH,,SPASITELJA,, DA SVE IZVRNE NAOPAKO..Sada je u Hodu unazad stog,o već do Ante Markovića, koji se,,spontano,zbog ovakih,,vizinarara,, i povukao da neučestvuje i njihovom,,vizijama, i,,,,pobedama,, ..Svako s još nezaraženim,konfabuličnim virusom ZNA gde se to povećala ,,zaposlenost,,onih kojih više,,srečom,, nema na birou za nezaoslene AL TO NIJE ,ZEMLJA,,ZLATNIH,OBEĆANJA,,VELIKOG GURUAA pogotovo,,destinacije,,baćuški,,oni,,samo,,čuvaju,,one satrape,, ,srećnih,Im godina U OVOJ STRADIJI, I NAJVEĆE NESREĆE NACIJE..

  3. Kako je lepo gdinu Mekalisteru! On i skupina kratkovidih politicara koji sjajno zive u EU i od EU i sa "vladavinom prava" se ne suocavaju u zemlji Srbiji. U kojoj se sa nepravdom susreces na svakom koraku, zato sto ni najmanji problem (poput, npr. bahatog komsije), pa nadalje, ne mozes da resis zato sto je on CLAN a ti nisi. Sigurna sam da oni dobro znaju da ih Vucic zamajava, ali posto su i oni POKVARENI, sve dok se glume pregovori o Kosovu bice ovako.

  4. G-din Mekalister je lepo jasno izjavio da je u svom izveštaju naveo da je neophodno poboljšanje na vladavini prava i na suzbijanju korupcije, on to nije tek tako rekao,ima čovek dokaze,i kada bude predstavljo svoj izveštaj Evropskoj Komisiji on će ga obrazložiti,trebalo bi da Radio servis Srbije direktno prenosi njegov izveštaj iz Evropskog parlamenta.

  5. Srbija na putu ka EU svečano otvara rupe za semafore, pešačke prelaze, okrečene klozete. Rasipa pare na inauguracije, plaća slepce da lupaju minuse na komentare. Srbiju jašu ratni huškači preko noći preobraćeni u svetske mirotvorce, izgladnjuju i sluđuju narod, zemlja liči na srednjovekovni vašar ali Mekalisteru je to dobar posao sve dok ovaj skriboman na slici do njega ne ispuni komplet sa spiska muzičkih želja. Inaugurisani se, inače, kasno setio da ga zbog Kosova boli glava. Onda kad ga je bolelo nešto drugo, mnogi su na Kosovu zbog takvih ““bolova““ ostali bez glave. Kad god vidim ovakve ““visoke zvaničnike i susrete““, povraća mi se.

  6. Recnik g.Mekalistera je neuporedivo pristojniji od onog naseg predsednika,ali je sustina da smo mi vec decenijama kao ono Ministarstvo ruda i gubljenja vremena,gde je prvo Kosovo i Rusija,a nevazna vladavina prava bez koga nema nas?!
    Sta ce mi Kosovo i Rusija bez vladavine prava,generale War(Vucic)?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.