Mi, glas iz naroda izlazi na beogradske izbore - nosilac liste Branko Pavlović 1Printskrin parlament.rs/uživo

Grupa građana „Mi, glas iz naroda“ izaći na beogradske izbore, a nosilac liste i kandidat za gradonačelnika biće Branko Pavlović, rečeno je na konferenciji za novinare ove poslaničke grupe u Skupštini Srbije.

Poslanici Mi, glas iz naroda pozvali su građane da svojim potpisom podrže njihovu izbornu listu, ocenjujuću da je poziv dela opozicije na bojkot beogradskih izbora potpuno pogrešna odluka.

Branko Pavlović, kandidat ove grupacije za gradonačelnika Beograda, ocenio je da poziv na bojkot izbora umrtvljuje politički život i spušta energiju i objektivno ide u korist vladajuće grupacije.

„Nadam se da ćemo kroz kolegijum skupštine doći do željenih osnova i rešenja za izbore „, rekao je Pavlović, dodajući da taj dijalog ide u dobrom pravcu.

On je naveo da je osnovni problem svega u Beogradu korupcija i da je tim Mi glas iz naroda spreman da se suči sa tim gorućim problemom.

Poslanik Jovan Janjiić naveo je da Mi glas iz naroda predlaže da ukoliko Savet Evrope započne proceduru prijema Kosova u tu organizaciju, da Srbija automatski zamrzne svoj status u SE dok se ta organizacija ne vrati svojim osnovnim principima.

„Kosovo sprovodi svojevrsni nacizam, jer ako protežirate jednu naciju ,a drugu duhovno i fizički ubijate, šta je onda to nego nacizam. Zato je naš stav je da se držimo onih međunarodnih oganizacija u kojima se poštuje naš međunaridni suverenitet , a to su BRIKS i Šangajska organizacija za saradnju“, istakao je Janjiić, navodeći prednosti koje ove organizacije imaju.

Mitar Kovač, poslanik Mi glas iz naroda, osvrnuo se i na posetu Aleksandra Vučića Francuskoj, navdeći da nije tačno da je Francuska naš poizdani partner, jer nas je bombardovala, a njeni ljudi su u KFOR-u. On je zapitao i zbog čega se rukovodstvo zemlje odlučilo za kupovinu tih francuskih aviona koji su višestruko skuplji, nego iz drugih zmalja, a imaju čak lošije performanse, nego kineski.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari