Mihajlović: Aleksiću, pokažite program umesto što pretite nasiljem

Ostavite komentar


  1. Ako nastave ovako bahato da vladaju bice novi „5. Oktobar“ ma koliko oni cvrsto drzali vlast. Bolje im je da uce na primeru njihovog prijatelja lukasenka nego ovo sto rade.

    1. Voleo bih, kao stariji čovek, da mi neko od vas mladih kaže šta je dobro doneo Srbiji taj 5. Oktobar

  2. „Pokažite program“ – poznata mantra svih diktatora ovog sveta. Pa, ako je program transparentna javna debata i borba protiv korupcije – sasvim dovoljno da Srbija počne da se izvlači iz blata. Ponavlja frazetine a ni za živu glavu ne bi prihvatila javnu slobodnu debatu o istom. Pametnica

  3. Jaki investitori, a posebno izvodjaci radova. Vlada uzima strani kredit, daje da radi strana kompanija drzave koja je kreditiraka, Srbija ih oslobadja PDV-a, u ugovorima stoje i druge komunalne i infrastrukturne pogodnosti na stetu naseg budzeta… Lako je tako planirati infrastrukturne radove, cak i aktuelnim vladarima

  4. Kakvo nasilje, samo sns ovce i korumpirani aparat sile sprovodi nasilje, kradu , varaju, lazu, falsifikuju, tuku, pljackaju i uzasno im je lepo i hoce jos, jos. Ova osoba je paradigma celog korumpiranog sistema

  5. Kakav program, kakvi bakrači lutko namalterisana?
    Koji političar je ikad u Srbiji ispunio bilo kakvo obećanje, a kamo li program? To su sve prazne reči i prazna obećanja, znate to i sami, ali se pravite ozbiljni i pametni ne bi li ste ostali još malo na vlasti. Kraj vam je ipak blizu, panika je, a? FUJ!!!

  6. Draga Zorka, ništa Vam ne vredi to što vrtite istu traku kao onomad Vaš muški imenjak u Skupštini Srbije! Vaš Vožd neće skloniti prvog svog bota! U najboljem slučaju, daće Vam da zamenite tog muškog imenjaka…

  7. Ova je izgleda, dezurno klepetalo ili se dodvorava radi opstanka !Gospodjo, kad pricas o nasilju, reci sto stitis nasilnika u tvom miniszarstbu?

  8. Program: poštovanje Ustava i zakona, podela vlasti na zakonodavnu, sudsku i izvršnu, čišćenje institucija od onih moji krše.zakone, očuvanje populacije i.teritorijalnog integriteta Srbije.

  9. A Vas program kaze da je normalno da stan kupljen 2008.g. , ne na Zelenom vencu nego preko agencije, sa vise stanova koji su isli preko bancinih kredita, ne bude jos uknjizen? Da ulica jos nije napravljena, kao ni trotoar. Placamo porez neki od nas pa skoro 100g. Nemamo zelene karte niti druge oblike naseljavanja.

  10. Gospodjo, dozvolite opozociji da dodje na nacionalnu frekvenciju i dajte im sat vremena da ispricaju svoj program, i ako za to vreme bude muk u emisiji, e onda ih prozivajte za nepostojanje programa. Ovako, verovatno ga imaju, ali gradjani nemaju gde da ga cuju. A na stranu to sto stalno kao pokvarena ploca ponavljate istu recenicu vec godinama.

  11. Pa recimo prvo u programu bi moglo da bude uklanjanje vaseg hotela na vrhu Kopaonika. Drugo bi moglo da bude da rese veliku zagonetku kako su bageri i odakle dosli u Hercegovacku. Trece kako je Jovanica mogla godinama da radi uz drzavne subvencije. cetvrto kako je sudski proces nad Jutkom udar na Predsednika Vucica. I mogli bi tako u nedogled, a puteve koje ste vi projektovali i pravili…….

  12. Reci ti nama ministarka sta bi sa onim putarem sto je uzimao mito, pa ga delio sa tobom i tvojim „partnerom“.
    Dok ste uzimali novce, sve je bilo super, a sada zaboraviste coveka.
    Pa daj neki dinar od dobijenog mita za advokate. Ne budi stipsa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.