Mihajlović: Cilj usklađivanje sa standardima EU

Počela rasaprava u Skupštini Srbije o deset zakona iz oblasti građevinarstva i saobraćaja

Ostavite komentar


  1. Srbija mora da donosi sve zakone u skladu sa EU , a da se konačno rešenje problema Kosova, odloži na 99 godina i to tako da se :
    donese USTAVNI ZAKON za KiM koji bi razgraničio Srbe i Albance koji žive u pokrajini KiM (a u okviru države Srbije) ,
    stim da nakon 99 godina svaka opština na Kim može da odluči u kojoj će državi živeti !

  2. je da se dozvoli gradnja oko izvorišta, u zaštićenim zonama, da inspektori spavaju dok se gradi bez građevinske dozvole i da se graditeljima ne natakne bela košulja koja se kopča na leđa. Koga više obmanjuje ministarka kojoj je podnet zahtev za legalizaciju objekta na Pančićevom vrhu od strane neke opštinice?

  3. zorana a kad cete da stavite van snage sramni zakon prosle vlade o tv taksi da mora da placa i onaj ko nema televizor i onaj ko ima nula potrosnju na brojilo i obracun za struju gde ako nemas potrosnju moras da platis oko 800 dinara jer toga nema nigde u svetu

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.