Mihajlović: Đilas nema šta da ponudi 1Foto: Ministarstvo rudarstva i energetike

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović ocenila je danas da je predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) „Dragan Đilas novim napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića još jednom pokazao građanima Srbije da kao političar osim uvreda i mržnje nema šta da ponudi“.

“Mnogo je rada, truda i energije potrebno da bi neko mogao da se i približi Aleksandru Vučiću i SNS po ostvarenim rezultatima, kao što je potreban program da biste kao opozicija mogli da ubedite građane da biste nešto uradili bolje. Đilas zna da ne može da se takmiči ni rezultatima ni programom i zato napada Vučića lažima i uvredama”, navela je Mihajlović u pisanoj izjavi.

Ona ocenila da “možda Đilas i uspeo tako da privuče malo medijske pažnje“, ali da se „na taj način ne dobija poverenje građana“.

„Građani dobro vide ko radi da imamo stabilan budžet i jaču privredu, da gradimo nove auto-puteve, i da u pandemiji sačuvamo i zdravlje građana i ekonomiju, a ko na sve to kao odgovor nudi samo uvrede”, navela je Mihajlović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari