Mihajlović: Građani Mionice i Negotina prepoznali ko radi za njih

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. A sta kaze gospodja ministarka energetike , koja ce biti cena gasa i sta je ona kao resorni ministar uradila po tom pitanju ?

  2. Toliko ste poverenja imali u gradjane da ste digli citavu logistiku u pracenju izlaznosti, iz susednih gradova, vodili paralelne spiskove, mahali ljudima novcem, sabotirali opozicione predstavnike u birackim odborima…tako i moja baba ume da dobije izbore.

  3. Gradjani Negotina su svesni koliko de kralo na ovim izborima. SNS bez kradje i bez ucena svih ljudi koji rade u javnom sektoru ne bi imali ni 35% birackog tela.
    Ucene gradjana u Negotinu traju vec par meseci.
    Dotakli smo dno-dna.

  4. Tacno, gradjani su prepoznali da policija radi za vas. To , tako i nikako drugacije

  5. Gospođa ministarka odlično objašnjava prirodu SNS vlasti, ili u prevodu na srpski: Znači, građani Negotina i Mionice koji samo dembelišu gledajući pink i ostale hepije, znaju da vlastodržci vredno i odgovorno rade da njihov novac pravilno utroše – neradnicima, dakle građanima, mrvice, a udarnicima, dakle vlastodržcima, veći deo kolača!

  6. Prepoznali su:kafu,ratluk,3.000 dinara,zejtin,šećer,toalet papir,crne džipove,duple biračke spiskove,rad na određeno i da dovede još petoro članova da glasaju za sns,ucene,“ponoć“penzionerima,……zato vam mladi i odlaze u inostranstvo.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Politika

Janjić: Incko ima potrebu da opere svoju savest 7

Janjić: Incko ima potrebu da opere svoju savest

Bolje ikad nego nikad – dobro da se Incko setio toga. Nadam se da je nešto i preduzeo, da je obavestio one koga su poslali tamo da predstavlja međunarodnu zajednicu, jer takva vrsta papira i inicijative zasluživala je barem njegov pokušaj da zakaže Veće za implementaciju mira – ocenjuje Dušan Janjić, osnivač Foruma za etničke odnose, koji komentariše izjavu bivšeg visokog predstavnika u BiH Valentina Incka, koji je kazao da “non-pejper”, to jest nezvanični diplomatski dokument koji se tiče promene granica na Zapadnom Balkanu po etničkom ključu, stoji u njegovoj fioci već četiri godine.

Naslovna strana

26. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.