Mihajlović: Ideju o slobodnoj Evropi ugrožava zemlja koja je najviše stradala od fašizma

Ostavite komentar


  1. Ko je podneo vece zrtve, Rusi ili Ukrajinci, ne treba valjda da citamo vikipediju?

  2. Sve si lepo uvila u oblandu, da bude jasno onima koji su te tu postavili. Narod ove zemlje ne misli tako niti želi u Rvropu a ti kao i šef tvoj nećete da podolazite narodu. Naš narod ne voli kada ga neko izmanipuliše.

  3. Gađa Zoka premijersku fotelju. Daj joj vođo samo skloni onu smejuriju da je ne gledamo više kako ne može 2 rečenice da spoji.

  4. Evropa je oslobodjena i jos uvek slobodna od tih na koje aludiraš, ali nije od Amerike.

  5. Sram je bilo, takve gluposti prica na danasnji dan. Jos i veruje da nekog interesuju njene jadne i bedne reči…

  6. Ni kilogramom pudera neces uspeti sakriti bolesnu ljubav prema zapadu. Srbija nikad nije bila „zapad“, niti treba da bude.

  7. Ti bolje da cutis,mada su gori ovi sto su vas glasala. Klecali ste i molili kod Putina,sada ga se sramite

  8. Slobodna evropa bombardovala i ubijala slobodan srpski narod ,a sta kaze na to ministarka

  9. Sram te bilo…
    Neću u EU, neću u RF, dajte taj referendum oko ulaska u tu kulturnu evropu…

  10. Pametnice, od Staljina je stradalo 15 miliona rusa; to zaboravljas ili neces da kazes da ne bi uvredila sadasnjeg diktatora.

  11. Ideju o slobodnoj evropi ugrožava Amerika
    A ti ugrožavaš slobodu Srbije

  12. Ko je ovo pita? Neka pazi na ugalj, rudnike i rudare………da se ne guse od metana. A ovo filozofiranje o slobodama i ko ih ugrozava neka ostavi pravim misliocima!!!

  13. Koliko ostrascenih rusofila u Srbistanu već danima

  14. Dobro, „komentatori“, videćemo šta ćete trubiti kad Vam Vođa saopšti kuda moramo! On Vas i zamajava sve ove godine!!!

  15. Pa EU SAD i NATO su najveci razgraditelji Evrope.od dana pobede nad fasitickom Nemackom, smislili su dan Evrope. Vrse reviiziju istoriju oba rsta, militerizuju Nemacku, Ukrajinu, …..

  16. Vidi se da je imala dvojku iz istorije, a noviju istoriju nije razumela (ratovi 90-tih)

  17. Ne lazi vise ako si nesposobna daj ostavku Bajatovic u pravu imali smo sve jeftinije ocete lep zivot pa koristite sve ovo uaaaa nesposobniii

  18. Da li to ona misli na Rusiju? Ko joj daje pravo da kao ministar u vladi Srbije sramoti Srpski narod. Neka ide u tu njenu “ slobodnu “ apsolutističke Evropu koja je bliže fašizmu nego slobodi. Ranije sam mislio da je pametna osoba.

  19. Srbistan i Rusofil , reči koje upotrebljavaju upravo oni sa manjkom iq

  20. Slobodna evropa koja uvodi karantine, sankcije, bombardovanja,u kojuj je vecina vodecih clanica pocinila zlocine genocida prvo nad nama, zatim u kolonijama i sirom sveta…

  21. Svi ovi rusofili,voze Lade,štede u rubljama,šalju decu u Rusiju na školovanje…..
    Koji licemeri.

  22. Ehe ,ko je postavio i održava gospodju u Vladi?
    U koliko ministarstava je bila Ministarka?
    Sposobna žena,koja odgovara samo svojim mentorima.

  23. Nece Srbiju nikada primiti u EU, sve je to jedna navlakusa da radimo sta nam oni kazu

  24. Ne mogu da opisem gnusanje koje su u meni izazvale reci ove zene. Ona ne samo da nije objektivna vec u svojim istupima direktno ugrozava spoljnu politiku nase drzave i interese Republike Srbije. Neka ona ode u Ameriku i iz Amerike u svoje licno ime nastupa sa ovakvim izjavama. SRAMOTA.

  25. Koliko znas toliko I pricas a pricas samo za onog ko te placa da Tako laprdas

  26. Sram te bilo prodana dušo.
    Tvoja Amerika ratuje sa Rusijom za svoje interese do poslednjeg Ukrajinca, korumpirani Zelenski i maloumna Evropa nezadrživo po američkim notama srljaju u propast i recesiju.
    A ti muko ko te postavi i drži …

  27. Drugo poluvreme,ekipe menjaju strane.
    ALI,neće biti sudijske nadoknade vremena.

  28. Pocelo je osipanje u SNS.. Ova bi se za funkciju cela dala.. Ne mirise na dobro jutro.

  29. Nažalost, moram da kažem da je Zorana Mihajlović samo jedna u vrlo dugom nizu potpuno beznačajnih, ne ličnosti, već osoba, kojima se okružio Aleksandar Vučić, tako da njeno mišljenje o bilo čemu smatram apsolutno i potpuno irelevantnim, i, naravno, uvek veoma dalekim od bilo koje i bilo kakve istine.

  30. Želim da pohvalim DANAS da me nikada do sada nije cenzurisao, iako ja najčešće zastupam stavove koji su čak i dijametralno suprotni od uređivačke politike DANAS-a, pre svega u sferi međunarodnih odnosa i odnosa u svetu, što je za svako poštovanje.

  31. Dotakli smo dno i po ko zna koji put dozvolili ,,plasticnim,,.ljudima da govore u.ime nas,ali.za svoju debelu.korist. Ovaj narod bolje nije.zasluzio, davno je pogazio i pljunuo svoje ,,ja,, Nema opravdanja i razumijevanja za jeftine pricica o pritiscima i pretnjama EU i NATO. Nasa nesloga, nesreca i potkupljivost , odavno je pokazala svoje lice, davno prije ovih dogadjaja.Ovo sada samo je nastavak poznatog i prepoznatog istorijskog romana na nas nacin.

  32. Šta drugo očekivati od nekoga ko je član Trilatetane komisije, čiji su organizatori Rokfeleri i Amerika, nego da zastupa američke interese, poput Ane Brnabić, Gorana Svilanovića, Željka Mitrovića…

  33. Srbija baštini četničku,odnosno fašističku ideologiju.I dan danas isto pokušava,jer ,,vuk dlaku mijenja,ćud nikada,,

  34. Stvarno,drsko ! Koga Srbija ugrožava? Slobodna Evropa je postala slobodna 1945. Zahvaljujući Sovjetskoj armiji .Nema danas te Evrope.Ničeg se ne stidite.

Ostavite komentar


Politika

Žiofre: Buduće ime za Srbiju je EU 10

Žiofre: Buduće ime za Srbiju je EU

Francusko-srpska privredna komora (CCIFS) organizovala je večeras u Beogradu Gala veče povodom 15 godina rada pod nazivom ''Dobrodošli u budućnost", a tim povodom šef Delegacije EU u Srbiji Emanuel Žiofre naglasio je da je "EU buduće ime za Srbiju", prenosi RTV.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.