Mihajlović: Lečić glumata

Ostavite komentar


  1. Dobro joj doslo da napadne opozicionara. Sramno koristi situaciju, a ne misli sta sve ima kod njenih „glumaca“. Jutka joj nije glumatao.

  2. Sa Zoranom se obično ne slažem, ali je ovoga puta potpuno u pravu. To što neki Lečića svrstavaju u opoziciju greše, jer on je opozicija samo po zadatku.Na kraju oovog procesa, to će se jasno videti.

    1. Potpuno se slazem sa Vama, mada ona pripada politickoj opciji koja nije moj izbor

  3. Ова госпођа се једино не бави послом из свог ресора а Србија је гасна комора у којој су загађивачи ( ТЕ Костолац и Обреновац А и Б, Смедерево, Бор…) а уз то преузима улогу тужиоца и судије и не признаје претпоставку невиности.

  4. Vas nastup na ovu temu koja jos uvek nije ni u predistraznom postupku je veoma, veoma prljav. I to je tako bez obzira da li ce vas sacuvati od misljenja citalaca urednici Danasa.

  5. Covek je nevin dok se ne dokaze suprotno.Ne zelim da ulazim u rasprave tipa da li je kriv ili nevin.Sud je tu.Ono sto me frapira su izjave pojedinaca koji su vec presudili.A ono sto me tek frapira je ova izjava, na nasu veliku zalost, nase ministarke koja je ujedno predsednik koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost.Gospodja ministarka se ocigledno vodila politickim ciljevima pri tome pogazivsi ljudska i zakonska prava osumnjicenog.Kao predsednik tela za rodnu ravnopravnost, gospodja ministarka bi trebalo da zna da u ravnopravnosti, prava oba pola moraju biti isto postovana.Ovo se sada moze i protumaciti kao rodna neravnopravnost jer se gospodja ministarka rukovodila samo pravina jedniga pola totalno zanemarivsi pretpostavku nevinosti.Smatram da je gospodja ministarka ovom svojom izjavom potvrdila sumnje da ona nije dostojna polozaja i duznosti koje su joj poverene.Treba pustiti sud da radi svoj posao.Ako se dokaze krivica osumnjicenog, osuditi ga po zakonu.U suprotnom treba suditi svim ovakvim „sudijama“ koje se sada utrkuju u osudama i presudama prema bilo kojoj strani u ovom slucaju.

Ostavite komentar


Politika

UŽIVO: Poslanici i budući ministri provode Prvi maj u Skupštini, manji incident izazvao Novaković (FOTO/VIDEO) 9

UŽIVO: Poslanici i budući ministri provode Prvi maj u Skupštini, manji incident izazvao Novaković (FOTO/VIDEO)

Posle puna tri sata Miloš Vučević, mandatar za sastav nove vlade, završio je čitanje ekspozea na današnjoj sednici Skupštine Srbije koja je posvećena izboru vlade. Usledio je dug aplauz poslanika vlasti. Pred kraj njegovog izlaganja došlo je do incidenta, kada je poslanik opozicije Borislav Novaković vičući izašao pred mandatara. Rasprava o vladi je nedugo potom počela, poslanici i budući ministri provode Prvomajski praznik u parlamentu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.