Mihajlović: Neka Jeremić izađe na izbore da proveri koliku podršku ima

Ostavite komentar


  1. Ajde neka Vucic ima pristup medijima koliko Danas ima Jeremic, a Jeremicu da se otvore mediji kao Danas Vucic-u, pa da vidimo da li bi Vucic izasao na izbore! I da li bi neko slusao sta ti imas da kazes?! P.S. Iskreno mislim da ni naprednjake ne zanima sta ti imas da kazes!

    1. Baš tako kako ste napisali Miloše…a dodao bih – za nju ni svi njeni ukućani ne bi glasali.

  2. Preplivaj ti Savsko jezero a da ti se za noge vezu 2 tega po 25 kila
    Ne brini, provericemo debljinu asvalta, svuda.

  3. Zorana,pusti Jeremica na RTS jednom u tri godine i onda ga zovi na izbore. Licemerko nevidjena.

  4. Gospodjo ministarko a Vi i vasa naprdnjacka bratija izadjite na postene i fer izbore pa vidite kolika je vama podrska u birackom telu Srbije. Tada bi videli koliko ste „jaki“, bez „bugarskih vozova“, fotografisanje glasackog listica, prisilnog dovodjenja na biraliste, ucene o radnom mestu ( ugovori o radu na 3 ili 6 meseci ) i mnogo drugih necasnih i ne demokratskih postupaka u oci i na sam dan izbora. Vi i vasa naprdno-radikalska olosokratija u svim strukturama vlasti ste operisani od demokratije i bilo koje slobode a u to se podrazumevaju i slobodni izbori koji su zagarantovani Ustavom Srbije svim gradjanima sa birackim pravom u Srbiji. O cemu mi dalje da pricamo i da se „ubedjujemo“ sa vama koji krsite Ustav Srbije cim ustanete ujutro iz kreveta a cist primer je vas tzv predsednik Aleksandar A.V.-A.V. Vucic osoba na pogresnom mestu i u pogresnom vremenu, on je za vreme robovlasnicko doba i srednji vek a ne za 21 vek ili novo vreme, cist autokrata i silnik uz to i veoma sumnjivog „mentalnog zdravlja“.

  5. SZS , draga “ Mona Lizo “ , ne bojkotuje izbore , jer nemamo izbora , vec bojkotuje USLOVE glasanja .Dzabe se lazi ponavljaju koliko treba puta i “ postaju “ istina , mada i sto puta ponovljena laz ostaje laz ….sns sekta to “ odlicno “ zna ali tvrdoglavo primenjuje izlizano providnu propagandu verujuci da su vecina gradjana tupi , neobrazovani plus plasljivi za svoju “ jadnu “ egzistenciju i eto nam “ dozivotnog “ preCednika “ i sektu na ledjima “ upravljajuci “ nasom sudbinom ali sa nasim novcem ( i uz put …znate vec )

  6. Vrhunac bezobrazluka . I zna vrlo dobro metodologiju iz stranke kako se kradu svi izbori i svejedno ona hoce da laze javnost o „oceni gradjana“ i „podrski gradjana“. To je vec maligno, da ni sminkanje spahtlom i mistrijom tu vise ne moze da sakrije nuklearni potencijal zla.

  7. Nije red da pred izbore na ovakav nacin ubire poene.Zamolio bih je da bude realna i ubuduce o Jeremicu i opoziciji sve najlepse jer oni to zasluzuju.

  8. Ajmo otprilike 3-4 ,eseca da se otvore mediji ya opoyiciju pred iybore pa da vidimo rezultat. Ajmo sučeljavanje različitih mišljenja. Molim jedan lajkić…..

  9. Izađi ti profesorko sa MEGA SEGA TREND Univerziteta samostalno na izbore, a ne da se kriješ iza imena Vučića, pa da vidimo da li bi dobila i jedan glas.

  10. Izbori pod ovim uslovima liče na vic u kojem vaterpolo igraju jedni u žutim kapicama a krolodili u plavim,pod predizornim sloganom ,,nema ujedanja,,sudi najveći krokodil…..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.