Zorana Mihajlović najavila izlazak na izbore, ako budu na proleće 1foto (BETAPHOTO/MINISTARSTVO RUDARSTVA I ENERGETIKE/ZORAN PETROVIĆ)

Bivša ministarka i potrepredsednica Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović rekla je večeras da će organizacija koju osniva izaći na vanredne parlamentarne izbore, ukoliko budu održani na proleće.

Ona je za N1, govoreći o političkoj organizaciji, čije formiranje je ranije najavila, da još nije odlučeno da li će to biti partija ili pokret, te da će biti promovisana najkasnije do kraja godine.

Upitana o mogućem učešću na izborima, ona je kazala da ukoliko vanredni parlamentarni izbori budu održani na proleće, učestvovaće na njima.

„Ako budu na jesen to je previše rano. Nigde ne treba leteti. Morate se dobro organizovati, to traži vreme“, kazala je ona.

Mihajlović, koja je nedavno tražila da posle 13 godina bude izbrisana iz članstva SNS, je rekla da osniva organizaciju koja će biti na levom centru, a koja će, kako je navela, moći da utiče na kreiranje politike u Srbiji.

Prema njeni, rečima, dve najvažnije stvari koje će joj biti u fokusu su put Srbije u EU i bavljenje stvarima koje interesuju građane.

Kazala je da ne očekuje podršku ni pozicije ni opozicije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari