Mihajlović: Odluka Zelenovića obesmislila bojkot

Ostavite komentar


  1. Gospa je u frci. Bliži se vreme polaganja računa za sva marisanje i marifetluke koje je podržavala. Zato insinuira oko odluke Petrovića da izdaje na izbore i Šapcu.

  2. Da li he to neka vests Mita glasacima..of para svih graduate puteve and glasacima..Nike lose..mada we zna da we glasovi tako uglavnom kupuju po ruralnim podrucjima..

  3. Ministarka kaze: „Čak ne moram ništa da kažem, dovoljna je slika svih novih auto-puteva i pruga koje smo izgradili, novih gradilišta…“ Ministarko, a sto ne kazete od kojih i cijih para su napravljeni ti putevi i otvorena gradilista ?? Da nije slucajno za sve to uzet kredit? Lako je graditi i otvarati gradilista uzimajuci kredite, daj pokazite nam sta je to izgradeno za vreme vase vlasti a da za to nije uzet kredit. Za vasih 8 godina vladavine ste zaduzili Srbiju za nekih 10 milijardi evra i od tog novca pravite puteve. A to sto ce taj novac da vracaju i nasi cukununucici to nije vazno. E ministarko ministarko, vas hvalospev o izgradnji ne drzi vodu ama bas nimalo.

    1. Delimicno tacno. Ako je uzeto kredita deset milijardi, oko sedam je ulozeno u puteve a tri isparilo.

  4. Svako ko hoće može na izbore,svako je kovač svoje sreće?Sada kreće potera za Zelenovićem,Čeda,Šešelj,Čanak,Macura,Živković,Vacić,Firer,Šapić,Srbija 21 …su namireni.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.