Mihajlović: Opozicija da se uzdrži od nasilja

Ostavite komentar


  1. Ona, koja aminuje svojim potpisima 1000 vrsta nasilja:
    – nelegalne gradnje
    – unistavanje prirode
    – projektima ciji je jedini cilj bogacenje korumpirane elite, a koji normalan zivot obicnog gradjanina dovodi do apsurda
    – … malo je reci.
    Pravda je spora ali dostizna

  2. Gospodjo ministarka. Nasilje je Kad neko srusi ceo kvart i niko za to ne odgovara. Kad neko sagradi bespravni objekat, sud donese odluku da se on srusi a vlast ne moze da to sprovede u delo. Nasilje je kad neko zapali kucu Jovanovicu, kad se opozicija urazumeva gvozdenim stanglama,kad zena pogine na naplatnoj rampi a vlast ne dozvoljava da se objavi snimak sa lica mesta, nasilje je kad se svi ugovori koji se sklapaju sa strancima proglase za drzavnu tajnu, nasilje je kad cela vlast bez ikakvog dokaza opoziciju naziva lopovima,fasistima,tajkunima, i drugim epitetima bliskim vlasti,nasilje je kad u Skupstini Srbije opozicija ne moze da iznese svoju politicku platformu, nasilje je kad Jutka zlostavlja zene u Brusu Mogu da nabrajam do sutra gospodjo ministarka. Pogledaj oko sebe i naci ces nasilje u tvojoj naj blizoj okolini. U tvojim poslanickim klupama, u svim institucijama koje ste napunili stranackim kadrom sa sumljivim diplomama, nasilje je i kad Zelje setaju Lucanima i kad se voze dzipovi bez registarskih tablica.To je NASILJE.

    1. Sve što ste pobrojali u psihijatriji se zove projekcija. Znači sve ono što vlast radi, to projektuje na opoziciju, da ona čini. Mehanizam odbrane, ali nije zdrav.

  3. Ma sta vam je vise sa tim nasiljem, ko vrsi nasilje, najvece nasilje je ono koje vi vrsite nad narodom. Sa jednom torbom koju nosite ili bundom mozete ceo jedan dom za napustenu decu da nahranite.

  4. A sta cemo sa vasim partnerrom u skupstini koji hoce da razbija Njuske i paali zastave ???

  5. Ova gospodja laze i zasluzuje da joj se tako kaze, trebalo bi da se stidi.

Ostavite komentar


Politika

Miljuš: Vučić morao i juče da bude glavna vest 8

Miljuš: Vučić morao i juče da bude glavna vest

Član Predsedništva Stranke slobode i pravde (SSP) i narodni poslanik Branko Miljuš ukazao je danas u saopštenju da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije dozvolio da izbor novog premijera i vlade bude "glavna vest ni jedan jedini dan", već je odmah po polaganju njihove zakletve otišao da gostuje u Dnevniku RTS-a.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.