Mihajlović: Opozicija koja nema podršku građana priziva nerede iz Belorusije

Ostavite komentar


  1. „Opozicija koja nema podršku građana priziva nerede iz Belorusije..“
    – A „pozicija“ koja je na izborima u Bgd jedva dobila podršku 30% izašlih ne priziva nego **izaziva** nerede i prebijanje i hapsenje nedužnih ljudi.
    – To im je jedini način da sami sebe ubede kako su još potrebni gradjanima i državi…

    1. Pa maku mu zar ste toliko tupi da ne shvatate da je 30% više od 1,7% ili 0.% Bog mi je svedok da nisam glasao za Vučića ali dosta mi je te prazne priče o malom procentu u Beogradu. Nije Beograd cela Srbija. Niko vas nije naučio da se izbori ne dobijaju blejanjem i divljanjem po ulicama nego na biračkom mestu. Hoćete smenu vlasti da vam neko donese na tacni? To trenutno u Srbiji nije moguće. Upamti 30% je više od ničega.

    2. Malo si pomešao brojke. Izlaznost u Beogradu je bila nešto preko 30% a polovina od toga je glasala za SNS. Znači oni u Beogradu vladaju glasovima 15-16% upisanih birača.

    3. ** možda je duplo poslato **
      – Malo si pomešao brojke. U Beogradu je izlaznost bila nešto preko 30% a od toga je polovina glasala za SNS. Što znači da u Beogradu vladaju glasovima nekih 15-16% upisanih birača.

  2. Nasi vajni napredni evropejci uvek podrzavaju diktatore svih fela i sva njihova zlodela. Narocito podrzavaju one koji muce, prebijaju i ubijaju sopstvene gradjane.

  3. Mislim da ovde vlast nema podrsku naroda,a da je lukasenko tamo u pravu.otprilike ovde vlast I tamo opozicija

    1. Šefe, ja sam stari komunista i od 90te ne glasam, čitam ove razne komentare i malo mi je kiselo po glavi, ovaj čovek koga vi nazivate svakojako vas je oduvao na izborima , prema tome ima podršku naroda, ne podpadajte pod uticaj pojedinaca sa raznoraznih strana, neće nam zapad doneti ništa dobro nisu ni 90te. Uzdajmo se sami u sebe o ne pljujmo jedni na druge, ne delimo se već se znližavajmo..

  4. Mnogo vam je loša dramaturgija. Zašto vi, kao jedna „dama“ od formata, pristajete da zastupate „Velikog brata“ u ovom slučaju polubrata, ili pobratima diktatora Belorusije. Neka se AV lično obrati preko svih domaćih i svetskih medija, i pozove Lukašenka, dok mu je još glava na ramenu, da potraži azil u Jajincima, ili u Jovanjici. A vi hvatajte neki od brzih koridora, dok je za vremena-

  5. Evo već nekoliko dana čekam da se vrhovni vođa oglasi povodom nemira u Belorusiji, koje je izazvala „šačica huligana“, te da pozove svog „polubrata“ ili pobratima Lukašenka, da se, dok mu je još glava na ramenu, skloni u Jajince, ili Jovanjicu. A za sebe ne brinite, vi ste jedna „dama od formata“, neće vama faliti nijedna ofarbana dlaka sa pametne glave, a koridori i brze pruge su vam uvek otvoreni. Pa birajte na koju ćete stranu.

  6. Na vlast u Srbiji,kao u svim diktaturama,dolazi se na pokradenim izborima,a kada se pokradeni narod „drzne“na njega se salju specijalne jedinice da nasiljem cuvaju tron srpskom Lukasenku.

  7. Hoce li ovoj zeni neko vec jednom zabraniti da govori. Njene izjave se granice sa ludilom.

  8. isto to i lukašenko govori, hvala ministarki za ovu potvrdu u kakvom sistemu diktature živimo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.