Mihajlović povodom sećanja na romske žrtve Holokausta: Borimo se protiv fašista i danas

Ostavite komentar


  1. Samo u Jasenovcu 20 hiljada minimum, ali nece to spomeniti gospodza Zorana, vec ce da pomene neke marginalce kojih u Srbiji ima da stanu pod sljivu. Nece se ni zapitati zasto nema dan secanja na Srpski zrtve holokausta, jer to nije politika njene fasisticke east west bridge ekipe…

  2. postovanje svim zrtvama bilo kakvog nasilja, posebno , zrtvama ovakvih stradanja, ali , uz duzno postovanje svima, nisam primetila u vasem casopisu, bar do sada, nijednom, da se pisalo o naklonu nekog naseg politicara na vlasti ,srpskim zrtvama , a , cini mi se da nema vecih stradalnika i gubitnika , istovremeno, od Srba !

  3. Gospođa priča o ponašanju svog šefa i drugara iz stranke? U tom slučaju potpuno se slažem sa izjavom.

  4. U to ime, osnivate još organizacija poput Levijatana. Licemerni ste do zla boga.

  5. Kaži koji su to fašisti koje pominješ da postoje danas, ajde kaži, pa da ti ja posle toga napišem šta će da ti ……..ako misliš isto kao i tvoji iz stanke …. ko su danas fašiati………

  6. Diskriminaciju, objektivno gledajući, dotična treba da vidi i rešava u građevinarstvu a ove probleme da prepusti drugima. Sedeti na više stolica, znači, ne biti ničemu posvećen temeljno, kompetentnoi profesionalno. . Kada bi svako od ovih naprednjačkih, i svakako sps-ovih, funkcionera imao po jednu funkciju kojoj bi bili posvećeni, a ostale mnogobrojne funkcije( većinom fiktivne, izmišljene) razdelili bilo bi posla ne samo za nezaposlene(obrazovane) stanovnike ove zemlje već bi preteklo ko zna koliko još.
    Da li je ovoj poznato u kakvim zgradama ljudi žive, konkretno u Beogradu, ne umanjujući značaj ove teme u celoj Srbiji. Veliki problem su putevi po gradovima, trotoari, kanalizacija, vodovod uopšte urbano stanovanje.Ta vrsta diskriminacije ovoj treba da bude prioritet i jedini posao kojim treba da se bavi.
    Koliko ova samo ima funkcija. Možda 30, ili 40 ako se zna da neki fićfirić funkcioner ima oko 15 funkcija. A o ostalim prihodima prepuštam drugima koji imaju saznanja o tome, da kažu.

Ostavite komentar


Politika

Svi susreti Ivice Dačića i Ketrin Ešton: "I šta onda?" 10

Svi susreti Ivice Dačića i Ketrin Ešton: „I šta onda?“

Ivica Dačić, ministar spoljnih poslova Srbije, u četvrtak se sastao s baronicom Ketrin Ešton nakon nepunih dvanaest godina od njihovog prvog zvaničnog susreta u okviru dijaloga Beograda i Prištine, a na prethodne sastanke nije dolazio praznih ruku - ikone, šal, rukavice, pesme neki su od poklona koje joj je na redovnim sastancima poklanjao.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.