Mihajlović: Priština da ne postavlja uslove

Ostavite komentar


  1. Kratak po dsetnik..za ovu izblajhanu…Kosovo je medjunarodno priznata drzava..upravo zahvaljujuci time kako ste se kao radikali ponasali I prema njima I prema svima nama. Nastavili ste politiku devedesetih I jos gore….ne skrecite paznju sa valjevske fabrike I sa pazovackog uzgajalista….

    1. Izblajhana na stranu kratak podsetnik za sve ispranog mozga – Kosovo nije medjunarodno priznata drzava jer nije clanica UN. O tome postoji i relevantan dokument, zove se rezolucija 1244.

      1. Nema tog dokumenta koji može sprečiti volju naroda. I to da se zna!!!
        Inače u rezoluciji 1244 nema nigdje Srbije, a međunarodni sud u Hagu je rekao svoje.

        1. Dreka ne menja sustinu. Nikada vam pravo nije bilo jaca strana ali to ne menja fakte. Srbija je pravni naslednik tadasnje SR Jugoslavije. Nacionalne manjine nisu „narod“ i otcepljenje kao takvo nije medjunarodno priznato od jedinog relevantnog faktora a to je UN. To sto imate trenutno saveznike u pravnom i fizickom nasilju kojim ste sproveli pobunu ne menja pravno nista i ustanovicete to kad tad. Daleko bi vam bilo bolje da se uzmete u pamet i pocnete da razmisljate o sustinskim pregovorima o smislenoj autonomiji. Imate primer Hrvatske sta se na kraju desava kada manjina ne prihvata nikakve pregovore i nemojte misliti da ce vas zapad vecno stititi. Nece.

      2. @Boki*** Ni Vatikan nije članica UN pa je samostalna država.Rez.1244 se odnosi na SRJ,Srbija se u njoj NE pominje!

  2. Dali zna šta je kada nešto rekla.Šta je sa Fruškogorskim koridorom.Kada je rekla da to kreće i kada će biti zavšeno.Pa ta laže,da nije svesna koliko laže.Jer ima neka Budala da pobije te moje reči

  3. Građani su glasali ta Ustav Srbije, gde je izričito naglašeno, da se državnom teritorijom ne može trgovati

  4. Napuderisana, danas ti je covek pao sa skele i poginuo, a ti guras njusku preko plota u tudje dvoriste!

  5. Gledali ćale i ja prenos na BBC kako sa Đ Jankovića oko ponoći kreću Nepalci prema kapitolu. Ujutru iz dremke, gledamo ih sa prozora, uđoše u grad. Bilo nam jasno…

  6. Da li su i kosovski Albanci državljani Srbije koji će birati srpske pregovarače u pregovorima Kosova sa Srbijom? Mislim,ako je po srpskom Ustavu Kosovo južna AP Srbije prema tome je i tamošnje stanovništvo,građanstvo,deo državljana Srbiije? Izgleda da Srbija ima percepciju Kosova samo kao teritorju,bez domicilnog stanovništva!

  7. A, muz sto ti drzi Yandex (usput, koji je za 3 meseca sa svojim vajnim taksistima uspeo da upropasti) pa ti sad silujes Car:Go – al hakerima, posto pravnog I zakonskog osnova nemas, to nikome nista. Sukob interesa – nula bodova? Jel da?

  8. Da nema Kosova,ne znam šta bi radili Srbski političari,čak i ova gospođa Mihajlović,koja vodi resor infrastrukture,na mesto da se bavi sojim ministrovanjem,ona se bavi Kosovom,i zaista postavljam pitanje,kako če politika i narod koji podržava tu politiku,može da živi bez Kosova,moja preporuka je ,bolje da se bavite Srbijom ,nego sa Kosovom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.