Mihajlović: Reakcije opozicije pokazuju da nisu u stanju da interes građana stave iznad svojih

Ostavite komentar


  1. Tvoj sef je i citava Vlada su u skandalima do guse a ti se bavis ponasanjem opozicije ! E, drugarice ministarka, dolaze vam crni dani. Svima !

      1. Ne zna čovek na ovu ciničnu izjavu da li da plače ili da se smeje.

    1. Mislim da dolaze CRNI dani svima.
      Njima- za ono što su radili.
      Nama- za ono što nismo radili.

  2. Pa nismo primetili kokosare u redovima opozicije koji gadjaju kokoskama vas i clanove vase stranke, godpodjo Mihajlovic !

  3. Vi ste vala pokazali da su vam gradjani i njihovi interesi iznad vašihkakva licemerna izjava

    1. Doći će i Srbima valjda JEDNOG A DANA iz dupeta u GLAVU, da lopvima treba S U D I T I.Svima, bez izuzetka, po zasluzi.

  4. Interes gradjana je da u parlamentu Srbije sedi 150 poslanika, a ne 250, da imaju plate na proseku Srbije.
    Holandija koja je teritorijalno slicne velicine kao Srbije i sa 17 miliona stanovnika(za razliku od Srbije koja imao 7mil.) je mnoogo bogatija od Srbije i pa ima samo 150 poslanika, dok Srbija na grbaci gradjana hrani 250 poslanika… e ajde Zorana sad stavi interes gradjana Srbije ispred licnih, usteda na 100 poslanickih plata svakog meseca, puta 12 pa racunaj gde te pare mogu da odu, skole, deca, bela kuga hara Srbijom, al zato se ne stedi na poslanicima i ministrima, jer sve to narod placa.

  5. Postoji li uopšte negde u svetu partija koja ne stavlja svoje interese ispred interesa naroda??? SNS je taj mehanizam doveo do savršenstva – svi ti putevi, pruge, mostovi, metro se grade po 2 i 3 puta većim cenama od realnih, uništavaju se vodotokovi i izvorišta, a sve to zarad lične zarade nekoliko desetina SNS funkcionera. Narod će zauzvrat dobiti da to otplaćuje i sanira, opet o svom trošku.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.