Mihajlović: Šešelj nezakonito obnovio kuću u Hrtkovcima

Ostavite komentar


  1. Isto radi što i vi iz SNS-a.UOSTALOM, IZ ISTOG STE CRNOG JATA U KOME VRANA VRANI OČI ME VADI

  2. Ministarka Mihajlović tvrdi da je Šešelj Vojislav obnovio kuću bez dozvole. Ukoliko je to van zakona, kojeg Zorana donosi i sprovodi, a kuka da se ne sprovodi, kriva je moja baka Lena, laka joj zemlja. Kako nije sramota da se ovakve stvari objavljuju u medijima. Da li vlast ima pojma, a po svemu sudeći nema, da se ovakve protivzakonite stvari događaju, a oni donose zakone koje ne sprovode. Da li su oni normalni? Normalno, ni su!!!

  3. Kako da prijavi radove na rekonstrukciji kad je kuća nelegalna?? Radovi na rekonstrulkciji se mogu prijavit za legalne objekte.. Za nelegalne objekte se može uraditi ozakonjenje i posle ovakvih poslova.
    Gospođo ministre građevinarstva, niste upućeni. Sedite, dole, čista jedinica!!!

  4. Kada srusis vikendicu Tome Nikolica onda se javi da komentarises BILO KOJU NELEGALNU GRADJEVINSKI GRADNJU !!! Dvo-arsinska djubrad

  5. Čudo da seNESETI,EXprezidentea,mastre,,Tome,i osveštanog na Romaniji,,Vojvode,Šešeljevom rukom, Koji se od kada se Udedinjio,,voljom,,,osveženja,, Premijerke,Brnabić,u sadašnjoj,,pobedničkoj,kamarili, NIJE obseila ko sve ,,nije,mogao, da se ušanci,u,temu,,legalizacije samo ako, JE U SNS SEKTI,INAČE BI DA JE U CIVILIZACIJI,KOJOJ,,OVAKVI,,TEŽE, BILI NA PRISILNOM,Odležavanju,ZA,,ZABORAVE,,U ,specijalnim,ustanovama zatvorenog tipa,,.Koliko je ovaj,novi,profil,,,,prof,,pa još i,,dr,, ONOG što mui je,,lider obećavao,,pižamicu s brojem 1, za,angažovanja, u sre Parlamenta,,Megableje unapred osudila na mediokritetstvo, ,,studente,,vidi se da se NIJEDNA,,NJEN,,NapreDno,obrazovani,,student nenalazi U REDOVIMA ZA NAUVEK NAPUŠTANJE OVE enemski,,liderske,,SMRDIJE, SRUŠI,,NELEGALNE,,V.I.P, Vikendice i prike Mu,,sada,avanzovanog,,u Kini,,kao,,,izabranog,ambasadora.pored onoliko,,znajna ,,matematike,,,i ,,projekta s,,celih,2 miliona,,upslenih,,radnika ČAK DO SOLUNA.EEEEEEE..Za KOJI TO,,RAD , osim 24 satovnog i svakodnevnog,,EPP,aZa,,slavnog,,joj i ,učenog,iz svih resora, ,,Ova gospoja DOBIJA Igde i ikakvu,zaradu,,kada se.,vodi,k,o ,,Ministarka,,i ima,,ekskluzivni,,tim,takojevića nikada brojnijih i ,spremnijih za,,doškolovavanje,,.Enverovatno,,po Neši Leptiru,nezaboravnom momku ove urušene,favelizovane prestonice .s njom i ,,koncentričnim joj,krugovima,, Spasiteljevih,Jevanđelista koje nema baš niko,osim ovakve,,trpeljive, nacij dok,mu i kožu deru s leđa,Još čoporativno,nisu siti.,

  6. Najbolje bi bilo da se dohvate veliki `donatori` divlje gradnje, radikali i njihovi sns ucenici i nastavljaci.Zlocinci protiv zlocinaca, najbolja cistka, drzavnog smeca.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.