Mihajlović: Troje poslanika vraća mandate da izbegne blaćenje

Pokret Dosta je bilo ipak neće ostati bez poslaničkog kluba u parlamentu Srbije

Ostavite komentar


  1. To govori da su ipak časni ljudi i ne žele da učestvuju u onome što se priprema u Skupštini. Inače niko normalan iz DJBa ih nije „blatio“. To je običan spin. DJB je samo odgovarao na prozivke, jer već se okrenuo nastavku borbe protiv režima.
    Vidim da samo Bane ima neodoljivu potrebu da blati svoju bivšu pilitičku organizaciju, čiji je predsednik bio do juče.
    I sve beše u redu dok nije naprasno prvo napustio poslanički klub a ostao da bude predsednik. Sve što bih dalje napisao bilo bi baš „blaćenje“ ali to mi uopšte nije namera da činim. Tako da ću se ovde zaustaviti.

  2. Ovo troje nemaju preletačka iskustva kao Bane i njima je zasmetalo to što su prozvani. Očigledno se radi o časnim ljudima koji nisu bili spremni da učestvuju u izdaji koja se priprema u skupštini u obliku izglasavanja novog USTAV. Bane ima već iza sebe „dobro političko iskustvo“ izbrušeno recimo u SPSu i G17. Zašto bi bio problem obreti se u starom društvu?
    Sve više od ovoga u komentaru bi bilo baš „blaćenje“. To mi naravno nije cilj a nebi se isto reklo i za Banetovo stalno pljuvanje po DJBu iznova i iznova. Nebi bilo zgoreg ispoštovati bar to što se na leđima DJBa došlo do tog mandata koji sada može da“se krcka“ u Skupštini. Nije teško biti korektan, samo treba pokušati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.