Mihajlović: Utvrditi uzrok požara u Kolubari, javna preduzeća se ponašaju kao država u državi

Ostavite komentar


  1. EPS i moje slutnje
    Totalni raspad: EPSa, izgoreo ogromni bager.
    Partisko zapošljavanje i nestručnost dovele do totalnog sunovrata EPSa.
    Ako je Srbija imala nešto što je vredelo, od zaostavštine nekadašnje SFRJ, to je bila proizvodnja električne energije.Nekadašnji sistem je bio dika elektrifikacije Srbije a sada naočigled javnosti sve guta plamen.
    Šest havarija za jedan mesec je čudna koincidencija.

  2. Mihajlovićeva je glavni krivac i onaj ko je postavio.Ona misli da je dovoljno da se šepuri,šmika i priča na TVu da je uvek neko drugi kriv ili nestručan a ona sama nema pojma niočemu.. sve ste upropastili i zato bitrebalo da odgovarate krivično…

  3. U svakom ministarstvu, za koje je bila ili jeste zadužena, uspešno se čudi lošom radom i neodgovornim ponašanjem. I dalje je tu da podstiče ili bar ne sprečava, štetu.

  4. Kolko sam čuo, nekakav Đilas i Šolak su se motali oko tog bagera sa nekim kanticama! To mora da je diverzija! Sad će to Julin da ispita.

  5. treba jedna dobra metla. Uz namolovanu gospođu stalno idu neke havarije. Šta bi sa rušenjem brda u Grdelici dok je tamo ministrovala??? I uvek okrivljuje neke druge. Šef ne mora sve da zna, ali treba da zna ko ima znanje i da ga pusti da radi. A ona ima za podčinjenog majstors za pečenje prasića??! I ne može da ga smeni, nego će to glavni „šef“ da uradi koji po zakonima i Ustavu sa tim nema nikakve veze??!!!Pitam se, kako „pošteno“ ovde zaraditi za stančić u Londonu???!!

  6. Ha ha, ovo je živi piš, Mihajlovićka se ponaša kao da je opoziciona političarka a ne članica ove (krimi) vlade. Naprdnjaci ne odustaju od galame da je za sve neko drugi kriv iako su na vlasti već 10-tu godinu (a mnogi i duže jer su preleteli iz prethodne). Hoćemo li se mi (stanovnici ove unakažene države) ikada dozvati pameti i na izborima počistiti ovaj šljam?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.