Mihajlović: Žene iz Skupštine grada su pokazale da su zakon

Ostavite komentar


  1. Zašto niste pružile podršku Mariji Lukić? Zašto se ministarko niste javno ogradili od onog sramnog skupa podrške Jutki? Dozvolili ste da direktori javnih preduzeća teraju žene da pruže podršku vašem članu partije koji šalje 15 000 SMS poruka seksualnog uznemiravanja. Da nije bilo pritiska javnosti, pa i tog SZS i Boška Obradovića koji su javno pružili podršku Mariji kada vi to niste hteli, a vama se prvo obratila, Jutka bi i dalje bio na funkciji slobodan da seksualno napastvuje i ucenjuje svoje zaposlene. Fuj ministarko!

    1. Tako je! Dobih otkaz od njenog SNS posle 24 godine rada u struci, pa nista od podrske zenama, ili nismo sve pofobn!?

    2. Pa bio je miting „Zene su za Jutku“ a mozda i Zoka??? hehe

  2. Gde su muškarčine. Sakrile se ispod suknji. E Madam, mnogo ste pogrešili. Sutra će Vesić prvi da pobegne kada zagusti a šta ćete Vi, kod Bate ili Jutke da vas brani. Nije vam neki izbor.

  3. Zoko da si ti stala na vrata niko ne bi ni mogao da prodje.A ove plavušice što ste poslali da vas brane…šta reci…jel stvarno mislite da su hteli da udju da bi ih one sprečile. Pa smešno.A i gospodje su bile vrlo odlučne( po direktivi) da sačuvaju svoja izmišljena radna mesta. Ja videh nasilje samo sa njihove strane. Abova što navodno pada u nesvest( penzionerka) šta ce tu uopšte?

    1. Pa ta sto pade u nesvest ocekivala Jutku, a ono ukaza joj se Bosko Obradovic.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 9

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.