Mihajlovićeva: Nisam zaboravila Tadićevo klečanje i njegova pisma iz bolničke postelje

Ostavite komentar


  1. Korov koji se sve više širi i zaboseda Srbiju teškoćemo i herbicidima da ga zaustavimo, a tek je uzaludno govoriti im zašto tako rastu, blebeću i uništavaju sve što je zdravo i korisno u Srbiji. Ono jest da su pedhodnici bili slabi, ali makar nisu bile budale i malo više ludi kao ovi sada.

  2. Samo dve ličnosti u srpskoj istoriji su uspele da naprave Srbiju kao državu ! To su Stefan Nemanja i Miloš Obrenović ! Stefan klečanjem pred Vizantijcima , a Miloš pred Turcima !
    Tadić je ovime porastao u mojim očima ! On je bio spreman da kleči pred državnicima sveta , da se ne bi ponovilo nasilje nad Srbima iz marta 2004. U isto to vreme su radikali predvođeni Nikolićem i Vučićem sa moralnom podrškom Šešelja iz Haga u centru Beograda palili zapadnjačke zastave i pretili kako će oni sa vojskom da izađu na „Ćafu Prušit“ i „Đeneral Jankovića“ i tako još više ugrožavali Srbe na KiM .

    1. Razlika je u tome što su ovi bili Srbi pravoslavci,
      a Tadić crnogorsko-beogradski socijal-komunista !

  3. Ne mozes ti i tvoj firer ni cipele da cistite Tadicu. Samo bla-bla-bla i blizi dizi. Vec od ranije dokazanom lopovu, jer je napravio manjak u bolnici Dedinje od 32 miliona evra Milovanu Bojicu dali ste 25 miliona evra sada da ponovo zida jos jedan Skadar na Bojani, Dedinje II, a on odmah drpio lovu u svoj dzep i po selima gde krije pokradene kuce od drzave, samo zvanicno registrovane na imena svojih dilera, zida li zida. Naravno to nije kriminal, to je LEGALNA KRADJJA. Jednima se dozvoljava da ukradu iz narodne kase, koja se sve s tezom mukom puni, po 25 miliona evra odjedanput, dok se drugi sikaniraju i teraju u smrt za samo 20.000 dinara duga za struju. Takva je vasa „napredna drzava“, smrdljiva klanica puna „mesara“ HRONICNIH LOPOVA. Ili sto bi vasi istrazivaci javnog mnjenja rekli-na izborima uvek 53,9 odsto kleptopartijske podrske za SNS.

  4. Sta ova frizerka prodaje? Da nisu to rezultati nje i njenog a i neprikosnovenog gazde Srbije i u pogledu ocuvanja kosova i naseg zivota?
    Kako su Alekandar Zorana ocuvali Kosovo tako ce ocuvati da mladi ljudibi porodice zive u Srbiji i tako ce sutra i Vojvodinunu i Sandzak te Nis i timockubda ocuvsju.
    Sa mudrim i postenim SNS eto nama ponosne i siromasne Srbije od Beograda do Kragujevca i Smedereva.

  5. Pa da kod vas seseljo-radikala je tako. Ti plavuso umesto da se bavis Kopaonikom i zidom koji stalno pada, branis vodju iznoseci gluposti. Sta vas boli? Istina Save Janjica, Rade Trajkovic, Borisa Tadica? Da vi stojite uspravno i dzepovi vam puni a mi gladujemo zbog vas i vase politike. Kraj vam se blizi pa vas hvata panika! I treba da vas hvata za sva zlodela koja ste nam naneli!

  6. O cemu prica ova ? Kao i svi napredni radikali samo na jeziku su dobri.Zaboravila je da u vreme Tadica kada se jednom prilikom slucajno susreo sa Tacijem na nekom evropskom aerodromu od toga su kasnije Toma i Vucic takvu dramu pravili kao da je potpisao briselski sporazum tom prilikom.A sad Vucic konstantno ide u Brisel ,vodi pregovore o ko zna cemu i o cemu pricaju .Mi nemamo pojma niti on ima po ustavu ovlascenja niti on obrazlaze u skupstini i narodu o cemu se vodi taj dijalog .Krseci ustav on je vec i potpisao kapitulaciju da Kosovo moze u UN a a imate clanice evropske unije koje ne priznaju Kosovo plus Rusiju Kinu Argentinu itd.Znaci ti sam izdas nacionalne interese zemlje a druge postuju odluku o nepriznavanju vise nego ti sam.I onda se pojavi jedna ovakva frizerka koja lupeta .Gospodo 6 god vladate dokle vise da se izvlacite na predhodnike

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.