Mihajlović: Ponosni smo što građanima možemo da pokažemo rezultate

Ostavite komentar


  1. Sve je to cista laž do laži! Vi čim zinete, slažete gore od Vučića!… Idi na pijac pa vidi posto su jabuke koje obican narod vise ne može da kupi! 20 dinara kilo, nesrećo jedna!!!!!

  2. Neki od tvojih rezultata su postradali građani na neobezbeđenim pružnim prelazima,kao i naplatnim rampama autoputa, gde divlja bahati,korumpirani i tebi potčinjeni vazduPlohovac-kamikaza.

  3. Evo ja te pitam kad ces da isteras nasilnika iz tvog ministarstva???Znas ko je,a stitis ga!

  4. 2014 doticna ministarka je zijavila da cemo u roku od oko 2,5 godiina putovati do Novog Sada vozom 30 minuta… a sada, 4, 5 godine kasnje do NS ne da se ne stize za pola sata vozom, no se ne stize uopste…. sjajn uspeh gospodjo.. sjajan…bravo… divim vam se do imbecilnosti

  5. O kakve li sramote. …mili boze cuda velikoga…pa pogledaj u tvoj resor…svuda vd.direktori…neodgovornost…koliko samo tuzbi za smenski rad u jp putevi srbije. Koliko ste spora izgubili i gubite ..e moja ministarko…zlo

  6. Neki dan čitam kako je beograd poželjna desetinacija.Bože me sacuvaj, prljav , tramvaji dotrajali sa razrezao im sjedistima, iz lokalne ulice da vrat slomis, snijeg padne niko nečisti ulice u u zaledju.Kocke u K.Mihajlovojsci da pogines, jel to Beograd?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.