Mihajlovićeva: Šizofreni napad opozicije na Vučića zbog zapošljavanja žena

Ostavite komentar


  1. Г-ђо Михајловић, Турци сигурно нису “заинтерсовани” за жене старије од 50 година, они су својевремено били заинтерсовани за младе удаваче током прве брачне ноћи током вишевековног ропства Срба под Турцима ( „право прве брачне ноћи“)… Верујем да вам је ово добро познате још из средње школе.

    1. Који си ти стручњак или ти по „другоразредној србији“ , експерт за сексуалне навике Турака , још из средње школе … !?! Ти си открио заверу и обзнанио да НИЈЕДНА ЖЕНА НИЈЕ ЗАПОШЉЕНА у ТУРАКА , све је то ФИКЦИЈА … као БЕОГРАД НА ВОДИ, као ЛИДЛ, као ФОНТАНЕ БЕОГРАДА и ТРГОВИ и УЛУЦЕ и БУЛЕВАРИ и АУИТОПУТЕВИ … све је то ОПТИЧКА ВАРКА и ЗАВЕРА Турака, Кинеза, Италијана, Немаца, Арапа, Руса, Аустријанаца … све ПРОТИВ ВАС другоразредних србијанаца …и наравно права прве брачне ноћи … !!!

  2. Gospodjo Vi vredjate žene svojim udvoristvom i uvlačenjem gde ne treba gospodinu predsedniku koji “prodaje” žene za 200 eura. Tako funkcioniše robovlasnički sistem, gde se Vi nažalost robovlasnici. Još treba da vam zahvale i budu lojalne, koliko razumem iz vašeg revoltiranog stava. Za Vas je o vama slične mnogo i 200 eura, no jedna ili više gov…vih motki, za svakog po jedna, bila bi prava mera…Nadam se jednog dana, uskoro…

  3. Korišćenje reči šizofren ili šizofrenija koja se odnosi na psihijatrijsku bolest, je neprimereno. Ima mnogo reči u našem jeziku kojim se odredjena situacija ili nečiji stav može adekvatnije kvalifikovati nego metaforom koja podrazumeva dijagnozu.bolesti. Pošto je upotreba reči šiyofrenija po pravilu u negativnom kontekstu ona utiše na dodatnu stugmatizacju ljudi obolelih od ove bolesti i njihovih porodica.

    1. Danas su bas „zablistali“ sa izjavama, onako da pozelimo da niko ne cuje , da se ne brukamo pred svetom

  4. Kakvo izvrtanje istine… Niko nema nista protiv zaposljavanja zena i slicno, imamo protiv ulicarskog, drskog, huliganskog odnosa prema svima, pocev od bliskih saradnika do naroda. Drobnjak moze da popije 20 rakija, on je domacin… Zaposlio si samo zene, mislio si… eee… Neka neko kaze da li je to normalno…

  5. Ne bih verovala da nisam pogledala snimak i zaista cula izjave Predsednika nase drzave. On ima majku i zenu, jadne one kad on ima takav stav. Mislim da je duznost svih medija da izbrisu i sklone te snimke jer se brukamo kao drzava sa takvim predsednikom. A da ne pricam o kontraefektu na dugu i iscprljujucu borbu nas zena za pravican tretman, borbu protiv nasilja ( i verbalnog) nad zenama. Sta je znacilo ono „zaposlio si samo zene ehh“ i “ brate Turcine hvala sto si zaposlio i zene iznad 50″…sta su zene iznad 50 po misljenju naseg Predsednika???

  6. Skoro da bih zamolila medije da uklone te snimke, jer je sramota za sve nas sta Predsednik izjavljuje, on nas predstavlja pred svetom. Da ne mislim o efektu na borbu protiv nasilja nad zenama (verbalnim itd). Ako Predsednik moze, mogu i ostali, jel… jedno sigurno znam, cerku cu da saljem u svet, to je sada sigurno

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 10

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.