Miketić o odlaganju konstitutivne sednice Skupštine Beograda: "Režim je u dubokoj krizi" 1foto (BETAPHOTO/MEDIJA CENTAR BEOGRAD)

Stranka Zajedno ocenila je danas da režim u Beogradu „nastavlja da igra lutkarsku predstavu sa odbornicima koalicije Mi – Glas iz naroda“ ne bi li do poslednje sekunde kupio sebi vreme za rušenje Beogradskoj sajma i nelegalnu gradnju na bezbroj drugih lokacija.

– Režim je u dubokoj krizi, a zbog straha od domaće i međunarodne reakcije ne usuđuje se da ponovo „pozajme“ odbornike svojih satelitskih stranaka i formiraju većinu, kao što su uradili pre dve godine- naveo je predsednik beogradskog odbora stranke Zajedno Đorđe Miketić povodom odlaganja konstitutivne sednice Skupštine grada Beograda.

Ključno je zato ovo vreme iskoristiti za dve najakutnije borbe: sređivanje biračkog spiska i popravljanje izbornih uslova, jer besmisleno je boriti se za nove izbore koji će ponovo biti pokradeni, poručio je Miketić.

Druga borba, kako je naglasio, jeste „fizička odbrana javnog interesa na terenu: na Sajmu, Bežanijskoj kosi, u novobeogradskim blokovima, na Bajlonijevoj pijaci, Marini Dorćol i u Košutnjaku“.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari