Mila Popović o glasanju načelnika opštine Sokolac na Vračaru: Šapiću, našim parama kupovali ste glasove 1foto (BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV/MO)

Načelnik opštine Sokolac u Republici Srpskoj dobio 30 miliona od Grada Beograda, i glasao je 17. decembra na Vračaru, tvrdi Mila Popović, predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde.

„Grad Beograda je dao 30 miliona dinara opštini Sokolac. Načelnik te opštine u Republici Srpskoj javno se hvali da je zajedno sa celom porodicom glasao na Vračaru, baš kao i Slavka Slaki iz Sokolca. Svaki dobronameran čovek zna da ste tako našim parama kupovali glasove, baš kao što zna da ste organizovano dovozili ljude u Beograd samo da bi nastavili da vladate i uništavate Beograd kao što to radite već 10 godina. Zato vam danas studenti i sugrađani skandiraju “Šapicu lopove”“, navodi se u pisanoj izjavi Mile Popović, u kojoj se ona obraća Aleksandru Šapiću, kandidatu za gradonačelnika SNS i liste Srbija ne sme da stane.

„Pravite se da to ne čujete i pravite se da ne znate da vas Beograd neće, dodaje se Pravite se da je sve normalno iako svaki objektivan posmatrač kaže da su rezultati koje slavite sramota koje će se stideti i vaša deca. Ćutite i pravite se da je sve normalno iako znate da Marinika Tepić i Miroslav Aleksić štrajkuju glađu samo da bi omogućili građanima našeg grada da biraju vlast kakvu oni hoće. Ne razumete da mi nikada nećemo pristati da nam fantomi biraju gradonačelnika jer bi to značilo da smo odustali od svega što Beograd jeste, što je bio i što će biti bez obzira na Vaš lopovluk, ucene i prisile“, navodi se u izjavi Mile Popović.

U saopštenju SSP dostavljene su i fotografije u prilog ovim navodima.

Mila Popović o glasanju načelnika opštine Sokolac na Vračaru: Šapiću, našim parama kupovali ste glasove 2
SSP

 

Mila Popović o glasanju načelnika opštine Sokolac na Vračaru: Šapiću, našim parama kupovali ste glasove 3
SSP

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari