Milan Krkobabić: Moramo ući u ozbiljan razgovor o reformi penzionog sistema

Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije govori za Danas o penzijama, vlasti i opoziciji

Ostavite komentar


  1. Zasto ne stitite penzionere, vec vlast. Ako ste obecali da se posle 65 godina zivota ukidaju kazneni penali sto ste odustali. Mislite li da je narod glup i da ga mozete varati do besvesti. Ja, a znam mnogo ljudi glasace za onoga ko sprovede ovo obecanje u delo.

  2. Dok ne udjete u te „ozbiljne“ razgovore, ocekujemo da se hitno izjasnite kao PUPS o neposrednoj izmeni zakona u smislu (ne)obaveznog godisnjeg uskladjivanja penzija sa inflacijom

  3. Glupost je univerzalna pojava, glup čovek je ujedno i gramzljiv, prostački lukav i jedan od najopasnijih neprijatelja, jer ne postoji u logici inteligentnog bića ta vrsta niskosti kojom bi se borio protiv glupaka. A glupih i gramzivih ima puno. Oni vladaju jako dugo.

  4. 40 godina sam učio avion ,da bih preživeo i bezbedno vretio ljude na zemlju koji su nam povereni,sada mi ovakve pojave odlučuju o ostatku života.Prekrajaju mi prošlost i planiraju budućnost.Da li je moguće da smo stvarno toliko glup narod?Ukoliko smo uopšte Narod?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.