Milan Marinović kandidat za novog Poverenika

Odbor za kulturu i informisanje predložio Skupštini Srbije kandidata SNS

Ostavite komentar


  1. Vučićeva šifra za „zaštitnike“ je „Abubekir, jesi li ti prekršaja?“

  2. Još jedan „stručnjak“ sns. Onaj nesposobni pašalić, koji je studirao prava 12 godina (!) takođe je. bio iz prekršajnog suda.

    1. pASALIC JE BOSANSKO PREZIME A ZA OVOG CUJEM DA JE IZ VALJEVA, HVALA BOGU NEK JE NAS PA KAKAV BIO. IMAMO NA CELU I DRI COVEKA IZ BIH.STA CEMO MI SRBIJANCI NESTO LOSE STOJIMO SA KADROVIMA A NAJBROJNIJA SMO NACIJA….

      1. Ovaj je hit……komedija, a Pasalic tragedija, kakav ce to fim biti dok ne pukne traka

      2. Sumadinac, sesta lica je urdilo to sto je uradila (ko je sta vreio a neje stigo da utekne ubijen je)od 44 do 46, a i kasnije potpomognuta Crnogorskim lobijem. Sumadinaca i Srbijanaca nema nigde i uglavnom su uspesni van Srbije diljem sveta, sada potomci seste licke vedre i oblace Srbistanom.

    2. 13 godina, a za 61 godinu ima 16 godina staza na koji je placao poreze i doprinose. Uzoran gradjanin, nema sta

  3. Mene samo interesuje kada ce Drzavna komisija za otkrivanje tajnih grovnica od 1944. ponovo poceti da radi i kda ce se njihova vaza podataka i sajt ponovo naci na Internetu!
    To je jedina informacija od javnog znacaja i jedina informacija o zastiti privatnoisti koja je relevantna za Srbiju!
    Dok Srbi ne shvate da im je drzava najveci neprijatelj, tesko je da ce u ovoz zemlji biti ikakvog napretka ili reforme!

  4. Mogu misliti kakvi su to STRUCNI, LJUDSKI I MORALNI KVALITETI gospodina Marinovica kad ga predlaze Srpska Napredna Stranka.

    1. Preporuka mu je što je već 2001 bio razrešen i što ima puno žalbi na njegov rad

  5. U civiliyovanim i demokratskim yemljama Evrope ombudsman po pravilu ne može biti funkcioner državne institucije i mora biti vanstranačka ličnost. U ovoj i ovakvoj Srbiji je obrnuto.

  6. Ne bih mu poverio ni nacrtane ovce….Svoje (prave) je verovatno izgubio…. 7 godina…. A tek hit komentar Poslanika SNS:,,za kontinuitet rada , a ne ličnosti“….Kakav Mamlaz…Ispade po njemu da je Šabić dobro radio, ali On nema neko mišljenje o njemu…. E pa ni ja nemam neko mišljenje o Vučiću i ni malo ne cenim njegov rad… Dapače….

  7. MORAM DA SE OGLASIM, BIO MI MAJSTOR IZBEGLICA IZ HRV. I KAZE KOME ATLAGIC POTPISE DIPLOMU NE TREBA JE PRIZNAVATI. OCAJAN SAM KAD VIDIM KO JE POSLANIK U SRBIJI!!!
    I KAD PROCITAH DA OVAJ KANDIDAT IMA 16 GOD STAZA, JEL TO NEKA SALA?.

    1. Ne on, nego Pasalic Zastitnik gradjana. Da 61 godinu i 16 godina staza, na koji je placao poreze i doprinose. Do 45 je rado na crno. I njega je predlozio sns

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.