Milena Popović: Marko Đurić više učinio za Olivera, nego svi ostali zajedno

Ostavite komentar


    1. Ne zna ona ni za stid, ni za sramotu, ni za greh. Usput i laže k’o pas i pre nego zine(izvinjavam se životinjskoj vrsti). Ona je Oliverova životna greška i ljaga na svemu što je iza sebe ostavio. Poštovanje za porodicu Ivanović.

      1. Neverovatno je koliko se administrator na ovom forumu uživeo u izlivima primitivne, proste i nerazumne mržnje prema ovoj ženi?! „Laže ko pas“?! Da li je moguće takav primitivizam uputiti, a potom objaviti, jednoj ženi koja je u žalosti za svojim mužem? Da li je razlog samo što nije ime i smrt svoga muža bacila pred noge onih koji ,mrze Vučića i svakodnevno „šetaju“?! Zašto ne objevljujete komentare koji imaju sasvim supreotna mišljenja, koja odudaraju od ovog smrada koji produkuje srpski moralni plebs. Ponekad baš padnete nisko. Strašno?!

        1. Jedino netacno u tom komentaru je da psi lazu, oni to ne znaju; A ova, ne da nije u zalosti nego brani osumnjicene za ubistvo Olivera.i zna sve ali nista nece da kaze..jel ti to zvuci poznato odnekud?….Jadnica prodana…

          1. A, kome se to „prodala“ ova žena, i zašto?! Ko je to osumnjičio „osumnjičene“ za ubistvo Olivera Ivanovića? Da li je to ova srpska moralna gologuzija, ovaj šljam koji od silne pakosti, mržnje i lične bede ne vidi dalje od nosa, da li su to Albanci ili, neko treći? Ko je Vama dao te silne materijalne dokaze čiji Vas sadržaj drži u ubedjenju da je ubica ili nalogodavac baš onaj koga Vi mrzite? Ne znam da li je ova gospodja jadnica ali, većeg jadnika i promašenog čoveka od Vas retko se može sresti. Šta kažete: „Zna sve zna ali ništa neće da kaže“?! Pa zar upravo nije rekla to što zna ili, Vi hoćete da ona kaže ono što Vi „znate“ a ne smete javno da deklarišete da ne biste završili u bajbukani? Nažalost, ova država ima mnogo primitivnih i priglupih ljudi. Sa takvima je lako manipulisati.

        2. E ovo je pravi zoranče, molim administratora da dozvoli da pohvalim ovog komentatorskog konvertita koji je za samo par dana šarao po komentatorluku kao vo kad piša, kako kaže naš narod. Čas je kao iskren, kulturan i pravedan čas je botovski sluđen, ciničan i nekulturan.

        3. Kneževiću, ti si jadniji od ove nesrećnice. I to to znaš. A znaš i zašto?

        4. džaba ti lažeš za sve pare ovde kada je crna udovica sama rekla da zna ali da ne želi da kaže. čim ona ne želi da kaže a pre toga je rekla da „gleda svoj interes“ jasno je koga brani. brani onog ko joj je dao državni posao i stan.

    2. Bote Knežević Zorane, za tebe su Alo, Informer, Kurir, Blic, RTS.
      A ta grešnica milena popović će kad tad u zatvor zbog učestvovanja u ubistvu Olivera Ivanovića. Ona će biti jedan od prvih „pokajnica“ , svedoka-saradnika protiv Vučićeve mafije.
      Osim ako je se pre toga diktator ne oslobodi kao nezgodnog svedoka. Isto očekuje i onog mafijaša radojičića.

    3. I ja to kazem! Zasto najzad need kazes ko ga je poslao u albanske zatvore i pod kojim optuzbama.
      Da podsetim, predsednik Tadic i pregovarac Borko Stevanovic, kao i tadasnji ministri i poslanici u vladi i parlamentu R. Kosovo, pre svih Rada Trajkovic i Slobodan Petrovic zato sto nije prihvatio da se UMNIK transformise u EULEKS i trazio je postovanje rezolucije UN 1244.
      Takodje je Oliver kao izraziti sportista bio vodja „Cuvara mosta na Ibru“ i zato su ga optuzili, a tadasnji rezim aminovao za najteze Ratne Zlocine i ubistvo dva pripadnika ROSU.
      Trebalo je da na vlast dodje Vucic i preduzme inicijativu za Oliverovo oslobadjanje. Tacno je i to da je jedina za sve vreme tamnovanja jedina bila uz njega njegova Milena. Rada Trajkovic i ako lekar zaduzena za zdravlje kosmetskih Srba i tadasnja direktorka doma zdravlja u Gracanici (centralna zdravstva a ustanova Srba sa KiM) nije nijednom posetila Olivera cak ni u vreme cestih strajkova gladju kojim je Oliver protestvovao protiv nepravednog zatocenja.
      Tacno je i to da je Djuric kao direktor kancelarije za KiM protestvovao i zalagao se za pustanje iz zatocenistva svuda gde je mogao.
      Mozda sam bio prestrog jer sam siguran da takav intervju Danas ne bi objavio kao sto nece objaviti ni ovaj moj komentar ali red bi bilo da neko ko se bavi istrazivackim novinarstvom samo uporedi datume tj. vreme provedeno u zatvorice i ko je sve tada bio na vlasti od Srba na KiM i Srbiji. Koje su se vazne transformacije desavale na KiM i kako su tekli pregovori.
      Zalosno je i to da su i Oliverov sin i brat i bratanac u DS cak su i celnici DS a oni su od Albanaca narucili montirani proces i dugogodisnje utamnicenje bez i jednog dokaza.

          1. Ja cu da te demantujem. Oliver je bio u zatvoru od 2014.godine, a optuzen je 2013.godine. Tada je na vlasti vec uveliko bio SNS

  1. Prosto se pitam gospodjo, šta je jedan huškač mogao da uradi za vašeg pokojnog supruga, iznad svega i svih, jednog poštenog čoveka.

    Poštovanje Redakciji Danasa

  2. Ostavi na stranu nas, mi smo odmah videli da obraza nemaš ali kako ćeš sutra svom detetu pogledati u oči ti besramna ženo. Pu ( u životu nikoga nisam pljunula, tebe evo pljujem).

  3. Neverovatno, šta ova žena ispriča. Valjda je pod pritiskom? Svaki dalji komentar bi bio ružan, Ona valjda zna šata i zašto radi to što radi.

    1. Videli smo da integritet doktora matematike i profesora univerziteta ima cenu koja iznosi 1 laptop i 1 obećanje. Sigurno ga ni ona nije prodala skuplje. (pojašnjenje: „GA“ = integritet, da ne posmisli neko da impliciram da je prodala Olivera…)

  4. Šta je trebala da uradi? DA uuzme dve bombe u ruke i da juriša na koga?

    Zašto sve „patriote“ očekuju da ih žene zastupaju i njihovom kukavičluku

  5. Ne razumem šta je, gospodjo, ovaj huškač mogao da uradi za vašeg pokojnog supruga, iznad svega i svih, jednog veoma poštenog čoveka.

    Poštovanje Redakciji Danasa

  6. Sve je vrlo logicno i racionalno zena radi.Treba da obezbedi sebi i detetu pristojno skolovanje ,krov nad glavom, bezbednost.Da li cemo mi da je branimo ako pocne da prica istinu?To su jako krupne stvari i ona mora sama sve ovo da prezivljava.Razumem je.

    1. Zbog takvog razmisljanja smo tamo gde smo, jasu nas primitivni i bahati. A slavni preci se u u grobu prevrcu… Koliko kostaju obraz i smrt clana porodice?

  7. Ja u svom komentaru,nisam pomenuo ni jedno ime, apsolutno ne znate moje politicko opredeljenje i sudite?Mnogo je ogorcenih u Srbiji koji svoju bes ne znaju kako da iskale pa ste se istresli ovim komentarom.Lakse Vam je?
    Sledeci put napravite svoj komentar,ne odgovarajte na moj, ja se Vama nisam uopste obratio.
    Svoj patriotizam sam dokazao na terenu kad je trebalo,politika nema tu nikakve veze .
    Da pojasnim, rekao sam da razumem zenu kojoj se to desilo bilo da se to desilo u mojoj Srbiji ili na Siciliji,Malti gde je to postalo normalno,vidi se potpis organizacije raznih nacija i tu ne bi trebalo da imamo razlicito misljenje.Njoj se to dogodilo,shvatila je kao sto bih i ja shvatio.
    Mozda Vi i ne zelite da shvatite, nekim ljudima je tako i lakse.
    Razumem i Vas.

  8. „rekla da zna ko je autor negativnih spotova o Oliveru Ivanoviću, da je o tome pričala sa Đurićem, da je bilo neprijatno ali da je to bila „politička kampanja“. Politicka kampanja? Koja je zavrsila sa rafalom metaka u ledja ? Ne usudjujem se da kazem ono sto zaista mislim. Ne biste objavili. Znam.

  9. Meni je najstrasnije sto ce za jedno 10 godina izjaviti da je bila pod pritiskom, na nije mogla da obezbedi detetu egzistenciju, da joj se gadi Djuric i Vucic, da je od samog starta znala da su oni krivci ali eto. I mi ga ponovo pojedosmo.

  10. ako je njoj vazna sao istina neka pita AV za ubicu jer je on javno rekao da zna ime ubice. Nista prostije zar ne?

  11. Milenina uloga je jako bitna, jer treba relativizovati politicko ubistvo, ciji su izvrsila, organizator i nalogodavac jos uvek „nepoznati“ a sam je Oliver rekao javno od koga mu preti opasnost pre nego sto su ga ubili. Uz sve skandale koji se desavaju svakodnevno, ovaj je ipak najveci i najvise ih plasi. Ako se rasplete celo klupko tu vise nema tog spina koji moze da ih spase i opravda.

  12. Zar to nije provincijsko ogovaranje i tracarenje ko je koga i koliko puta posetio u zatvoru,bolnici…Je li to dokaz prijateljstva?Da li je vazno to sto Babic nije posetio porodicu zene sa cetvoro dece,koju je ubio na naplatnoj rampi,ili konkretna pomoc za skolovanje dece?Mnogo je primera,mnogo…

    1. Šta je tu čudno? Valjda je normalnije i prirodnije da se uda, ako želi, za Marka nego za nekog Bećira ili HašimaP? Ili, Vi mislite da nije?

  13. Imas pravo da cutis i da nedjes nikakve izjave, vidi se da si pametna i ne<moj da dajes nikakve izjave, ntreba nam tumacenje Oliverovih stavova i misljenja, on se dokazao, i nemoj da ga tumacis i pravdas, lepo ti je Vucic sve obezbedio i to je to, zna se u kakvim su odnosima bili

  14. Ova zena je u problemu ! Pa svi smo slusali sta je doticni m.djuric govorio za Olivra Ivanovica onomad. Dali je to ista zena ???

  15. Zakljucak mi je uvek isti:dok se ne otvore dosijei BIE,sve ovo je potpuno ocekivano.Da pojasnim:ovu namigusu je lakovernom Oliveru, ponudila BIA,on zagrizao (ili je namigusu po pocetku veze sa Oliverom, BIA vrbovala za sebe) i to je to.Nije odgovarao on kriminalu,citaj drzavi, i siptarskoj i srpskoj.A onaj ko je trebao da ga stiti, nije to uradio iz interesa (srpska kriminalna drzava).Tako je otisao i Djindjic, slicno…bezite deco odavde, ovde nikad nece biti normalno…mozda za 200 godina

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.