Milenković: Zamrznuti konflikt očajno rešenje

Ostavite komentar


  1. Ova vlast je opasno krenula u ofanzivu da preda Srpsku teritoriju albancima.
    Umesto da postuju Usrav RS i rezoluciju UN 1244 oni rade obrnuto, sve na stetu Srpskih interesa. Dokle vise? Stvari treba nazivati pravim imenom i ovo se zove iz-daja drzavnih interesa. Poltroni su postavljeni na sva druga vazna mesta i zato sud Srbije cuti, komprovitovani su kao i vlada.

  2. Znaci za gospodina Milenkovica teritorija Kosava i Metohije je vec Albanija. Posto je sve tako lepo onda nema problema da teritorija Kosova i Metohije ostane u Srbiji gde i pripada.

  3. U pravu je covek. Zamrznuti konflikt je „guranje problema pod tepih“, a to nam nikako ne treba. Treba nam resenje, sto pre.

    1. Odgovorite nam, može i indirektno, kako zamišljate to „REŠENJE“, i šta očekujete od njega, i to „što pre“?! Ako mislite da će Vam plata skočiti mislim da ste u zabludi. Ako mislite da će nam neko platiti to „što pre“ rešenje, u još većoj ste zabludi.Ali, ako mislite sa će to „što pre“ rešenje da donese mir i stabilnost na jugu Srbije, da će Albanci da prestanu sa terorisanjem, onda niste samo u zabludi već ste i težak tragičar. Ako je neki problem nerešiv ili se može rešiti samo na sopstvenu štetu onda se on NE ODMRZAVA gospodine, jer će odmrzavanjem, taj problem, da „usmrdi“ pola Srbije. Ne postoji rešenje koje zavisi samo od nas a, Albancima, znajući sa kakvim g….ma imaju posla ne pada na pamet da bilo šta rešavaju. Oni čekaju da ljudi poput Vas padnu kao „zrele kruške“ jer nemaju ni fizičkih a ni mentalnih sposobnosti da se nose sa problemima i da ih rešavaju onda kada je situacija za to povoljna. Ne rešava se tako krucijalno pitanje da bi se dobio neki tričavi politički poen a izgubilo pola Srbije. Tuga je kako je ovaj narod postao jadan i nezreo.

  4. Ja sam uvek za resavanje problema i nisam za to da se problemi guraju pod tepih ,ma kakvi oni bili i mislim da ne trebamo problem Kosova i Metohije zamrznutim konfliktom da prenosimo sa generacije na generaciju!

  5. Slažem se sa Milenkovićem, zamrznuti konflikt nije dobro rešenje i trebalo bi ga rešiti odmah. Buduće generacije bismo uveli u mirnije vode i neopterećeni bismo ušli u novo poglavlje naših odnosa.

Ostavite komentar


Politika

Vladimir Orlić: RTS i RTV su pristrasne 10

Vladimir Orlić: RTS i RTV su pristrasne

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Orlić, koji je prisustvovao današnjem sastanku poslaničkih grupa sa predsednicom parlamenta Anom Brnabić i rukovodstvima javnih servisa, izjavio je da su iskazali nezadovoljstvo pristrasnim načinom na koji Radiotelevizija Srbije (RTS) i Radiotelevizija Vojvodine (RTV) prate rad vladajuće partije

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.