Miletić: Razgraničenje je nerealno, ministar ne može da iznosi lični stav

Ostavite komentar


  1. Zasto Petar Miletic i njegova stranka nisu ucesnici izbora za gradonacelnike cetri opstine Severnog KiM?
    Da li su Srbi zastupljeni u pregovarackom timu R. Kosovo i da like zeli da radikalizuje gradjanske proteste protiv albanskih vlasti u Republici Kosovo, odnosno ne usvajanja ZSO sa izvrsnim ovlascenjima, ukidanje taksi i ekspropijacije Trepce?
    I plan tanje svih pitanja: da li kao Kosovac licno misli da je moguce suzivot Albanaca i Srba u ovakvoj R. Kosovo gde se ne postuje sopstveni ustav i rezolucija UN 1244 kao i vec pet godina potpisani Briselski Sporazum. Kako mislite da istorijska i kulturna bastina Srba bude i ostane srpska a ne kosovarska?

  2. Gde nadjoste ovoga? Pa covek bio u kosovskoj vladi, a sa svojim surakom Slobodanom opljackao pola Kosmeta. Covek koji me je ubedjivao da pesmu Simonida moramo da izbacimo iz nastavnog programa, jer vredja osecanja Albanaca na Kosmetu? Zbog svih prljavih poslova pucano na njega ispred stana u Mitrovici.
    Novinar ispod proseka kojegmje Oliver Ivanovic ugurao u politiku na mala vrata, a ovaj mu vratio polse pljuvanjem zbog suraka. Fuj…..
    O njegovim politickim stavovima ne zelim ni da polemisem, jer je nisu ga dzabe zvali vetrenjaca!

    1. Uuuu… I nije mi zao sto mi nisu objavili komentar… Jer sa ovakvima treba samo take, kratko i jasno. Suludo i zaludno bi bilo osporavati tacku po tacku svih onih nebuloza koje je izneo.

      1. Uuu al se našla braća kosovarska pa se prosipa naknadnom pameću i istinama po narodu. Miodraže tebi je bolje da ne lupetaš više jer zaista šteti zdravlju i sve ti je gore i gore. Očigledno je odakle si se ispilio kao i tvoja sabraća iz istog bunkera koja brane na ovom komentatorluku plan za ozvaničenje predaje Kosova NATOu i šiptarima počinjeno 10.6.1999.godine, kada je vaš tatko milošević počinio veleizdaju i za to ostao nekažnjen.

        1. Kako mislis ti da resis Kosmetski problem sada i odmah u datim okolnostima i trenutnoj geopolitickoj situaciji? I ne brini se za moje zdravlje i duhovno i fizicko za duhovno se brine vladika Teodosije koga najvise kritikujem a fizicko, naravno gospod Bog. Jer kako objasniti mojih sedamdeset godina od kojih pedeset i pet aktivno u politici i to uvek sa partijskom knjizicom a ne ko vi da cekam da vidim ko ce pobediti pa onda da tvrdim da sam u pravu i da su „Vodje“ upravo moj izbor.
          Dakle. Bio sam za Tita i protiv njega i za njegovog zeta Milosevica i protiv njega kada to na KiM niko sem nas nekolicina iz SPO. Podrzavam svakog ko je za resenje sada i odmah KiM Gordijevog cvora od Garasanina, Grigorija Bozovica preko Cosica i Djindjica.

          1. Zar je potreban odgovor na ovakav komentar miodraže zabludeli?

  3. Sad će botovi i lažni nacionalisti (šovinisti i mrzitelji opšte prakse) da napadnu sve što piše u tekstu iako je većina navoda tačna i očigledna. Vučić kroz usta Dačića i Vulina ponovo gura priču o razgraničenju, zbog ličnih interesa (on sever Kosova smatra svojim plenom i tako se i ponaša) će sve uraditi po tom pitanju iako je to štetno po Srbe, Srbiju i ceo Balkan.

    1. Ajte jednom, vi pametni i kulturni antibotovi, iznesite svoj stav pa onda kritikujte. Koje rečenje vi zastupate? Ili stranka koju bi podržali ili već podržavate? Ajde jednom da vidimo predloge za rešenje kosovsko-metohijskog čvora da znamo oko čega se sporimo.

      1. Ma zini da ti kažemo ili da ti ga svalimo od jednom u lice a to je da je rešenje za Kosovo još 1999.godine potpisao tatko Milošević a ovi sada kao njegova paščad pokušavaju Srbima po ko zna koji put da uvale bele bubrege za šniclu i pritom debelo zarade. Očigledno da u tom zamajavanju uspevaju evo skoro 20 godina. Otuda je smišljeno botovsko postojanje jer su shvatili da je digitalizacija daleko dogurala pa daj da se i tu zatruje i zagadi sve što može kako bi se istina o njima i njihovoj organizovanoj kriminalnoj delatnosti i veleizdaji prikrila i zabašurila, zamenom teza i tema.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.