„Milica Zavetnica ušla na Kosovo – patriotska tragikomedija“: Sagovornici Danasa o noćnoj akciji šunjanja Đurđević Stamenkovski

Ostavite komentar


  1. Zar ima neko ko je smatra za ozbiljno,Milici Zavetnici ce se ovaj gest obiti o glavu na izborima.

  2. Žalosno je što ona skupljajući poene radi protiv interesa Srbije.Od strane Milice Sljivovice jedino se i moze ocekivati neka glupost.

  3. Uvek se nanovo frapiram gulupostima koje je neko spreman da uradi! I sta sada kada je ušla ilegalno na teritoriju KIM? Treba da zaključimo da je kriminalac ili patriota?!

  4. PATETICNO, JADNO, BEDNO….TRAGICNO, KOMICNO, BEZ SMISLA , BUDI TUPE OSECAJE PRAZNINE I PORAZA….

  5. Ovo sta je uradila steti i Srbiji i nasem napacenom narodu na KiM , njoj nece doneti nijedan glas vise.

  6. I sta sad treba da kazemo bravo Milice. A za sta bravo, za njenu glupost. Boze ko se sve bori za vlast…

  7. Ovo su budući koalicioni partneri ove leve opozicije. Bukvalno se ne zna koja štaka opozicije je luđa, leva ili desna.

  8. Odgovorni političar mora tri puta razmisliti pre nego što kaže hop…Mora misliti o posledicama svog javnog ponašanja. Žao mi je ako bude bilo neprijatnosti…narod će ispaštati.

  9. I šta sada ljdski stvore? Počiniš krivično delo i očekuješ da ri neko za to da orden!?

  10. Koja tuga. Sunja se po nekim sumama po mraku, slika i bezanija. Ovo mu dodje kao kad klinci pozvone na vrata i beze i pritom u drustvu su face a kod koga ova „ozbiljna““drzavotvorna“ „suverenisticka“ osoba ispada faca?! Kod klinaca od 12 god? Decije igre a ovamo politiku koju promovise susta suprotnost. Mene podseca na Seselja.

  11. Ako je Kosmet deo Srbije kako uporno tvrdi Milica zavetnica zasto na ovaj nacin ulazi na njega.

  12. Mnogo sumnjivih opozicionara.Na sreću ubrzo saznajemo ko çe biti preletač.Milica ili Pavle mrtva trka.

  13. Напредњачки коментари-ботови доминирају, то значи да је Милица у праву.

  14. Који јадан и бедан, и сраман начин да би се прикупили гласови.Шта она мисли народ је није до сада прочитао. Ајде молим те кроз шуму ноћу .Приче за малу децу.Ко зна где у коју шуму је била.Јадно да јасније не може бити .А још болеснике.

  15. Koliko god ovo bilo smešno i jadno normalnim ljudima, činjenica je da ima isti broj glasača kao recimo, Demokratska stranka.
    Problem je u narodu….

  16. Osudjuje prozapadna opozicija i vi prozapadni mediji koje baš zabole za KiM i naš narod koji tamo živi, šta je loše u tome što je Milica uradila. A koliko vas je briga za sudbinu Srba sa KiM pokazali ste juče ni jednog novinara da izvesti da se u Hotelu M održava Sabor Srba sa KiM koji uzimaju sudbinu u svoje ruke jer ih je izdala i vlast u Srbiji, a Boga mi i crkva i prozapadna opozicija.

  17. Ne mogu da prestanem da se smejem !! Jadno i tuzno sta docekasmo???!Pa i njen istomisljenik Bosko je donosio kamen za kupus sa Kosova!!!C-I-R-K-U-S!

  18. И??????? Да ли смо Твојим херојство добили бољи живот за НАРОД Косова и Метохије????Ако нисмо, што си потезала пут. Показала си нам да си Ти једна недорасли, неодговорно тврдоглава каћиперка—- од Тебе нам сигурно неће бити боље—- а дадоше Ти тако лијепо име…..

  19. Ova NATO opozicija iz kruga dvojke nikada nije kročila bilo gde da nema asfalt.Oni misle da ih narod voli.Zna narod ko su oni inemaju šta oni da komentarišu jednu Srpsku damu koja je po kiši prošla stazu koju oni ne bi mogli ni da sanjaju!Pozdrav od Gvozdenog puka jedinoj političarki koja ima hrabrost!

  20. Ma folirantkinja. Ta nije stigla ni blizu. Ko zna u kojoj sumi se slikala. Bila kod Vucica na obuci kako da folira ljude.

  21. Лаже да је била на Косову а Слику коју је презентовала могла је да сними било где.Где су слике са лица места са мештанима.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.