Milivojević: Opozicija treba da insistira – da Vučić podnese ostavku na čelu SNS

Ostavite komentar


  1. Šta to njima smeta ko je na čelu stranke? Nek gledaju svoje stranke i njihove predstavnike

  2. Tako je,gospodine Milivojevicu,i sve ste potvrdili cinjenicama.Uvek govorite prave stvari.

  3. Treba da isnsistira na mnogo cemu ali legendo, kapa dole. Ako nesto znam o Milivojevicu, to je da AV treba da da ostavku ma mesto predsednika sns.

  4. Ma. najbolje bi bilo da AV i SNS i ne ucestvuju na izborima.
    Samo vama ni to ne bi pomoglo.Poubijali bi se izmedju sebe.

  5. Tucko sto tebe boli Ono ko ce da Bude na celu neke stranke, da li cete da protestvujete Ako Vam ne odgovaraju ljudi Koji code stranke -bezobrazluk do jaja

  6. Ovi sto ne razumeju sto Vucic MORA da podnese ostavku na celo stranke je ZAKON koji to nalaze! Predsednik Srbije je predsednik svih gradjana a ne samo onih koji su glasali za njega sns. Zato su te 2 funkcije u suprotnosti i protiv ZAKONA. Ako ste uopste ikad procitali tekst i slusali sa Milivojevic koji je to doktorirao i ponavlja duzi niz godina! Gospodo simpatizeri sns Vas predsednik stranke krsi zakon i time je predsednik samo svojih glasaca a kao predsednik Srbije bi trebao biti predsednik svih gradjana Srbije.

  7. Fino bi bilo, da imate barem nekog vođu, koji bi znao pročitati srpski Ustav, pa makar to bio najbolji student srpskog prava ikada! 🙂

  8. Od kad je to manjina (vas par u opoziciji) mogla da utiče na većinu. Vi niste ni svesni da Vučiću dajete samo verat u leđa.

  9. Opozicioni poslanici su to trebali da ucine jos 2017 odmah nakon Vucicevog polaganja zakletve. Ovako su i sami, kao i njihovi partijski lideri, uz brojne strucnjake za ustavno pravo i NVO dozvolili da skoro pet godina zivimo u nekoj vrsti vanrednog stanja prouzrokovanim nepostovanjem Ustava. Vrhunac tog stanja je bio 2020. godine kada je Predsednik nakon parlamentarnih izbora trebao dati mandat za sastav vlade samom sebi kao nosiocu izborne liste.

  10. Da li je moguce da covek bude ovolika budala , hahaha .Znaci sada da SNS odredi kandidata opoziciji. Sto volim da citam danas jer ovakve budale nigde vise ne mogu da se vide.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.