Milivojević: Vlast brzo reagovala jer ne želi da se zameri eksplozivnom biračkom telu

Ostavite komentar


  1. Saće Milo Djukanović, preko crnogorskih studenata, Vučiću da vrati litije u Beograd?

  2. Uz sve poštovanje gospodinu Milivojevicu mislim da je on za današnji potencijal studentskog bunta debelo omanuo.
    Imam dva kući, poznajem ih dosta, nikad studetarija nije bila ovako nezainteresovana.
    Gledaju da završe fakultete, da otperjaju odavde što pre, malo da se provedu u toku studiranja, pobunili bi se jedino da im Vučić ugasi internet.
    95%.
    Promene jedino može da iznese besni osiromašeni obespravljeni gradjani i radnik, njih je najviše i njima je najteže, oni će biti glavni tok bujice koja će odneti ovo zlo, studenti se mogu samo nasloniti.

    1. Slažem se da promene mogu da iznesu jedino osiromašeni i obespravljeni građani (zaboravili ste: i penzioneri).
      Ali da li će ih izneti? Neće, nema šanse! Iz prostog razloga što onaj ko se prodaje za 100 evra ni ne vredi više i zato se taj nikad neće ni izboriti za više. Poslednji „izbori“ su to više nego jasno pokazali.
      Verovatno ste na TV videli onaj prilog iz sela gde je Vučić dobio 100% glasova. Mene je zgrozilo kad na početku ona matora polupismena budala onako samozadovoljno kaže „mi uvek sledimo trendove“ da bi pokazao kako su oni strašno pametni i uvek glasaju za vlast! Šta dobro da očekujemo od takvih ameba i teletabisa?!
      A studentima i omladini ne reba zameriti nezainteresovanost, koja se često pretvara čak i u goli sebičluk. Kad neko raste u sredini gde oko sebe vidi samo loše i vrlo loše primere, kako i zašto bi on postao bolji od proseka?
      Studenti su samo mlađa slika u ogledalu nas starijih. Ako nam se ta slika ne sviđa, nemojmo kriviti ogledalo!

  3. Studenti nisu nikakvo glascko telo, narocito ne eksplozivno. Studenti koji nisu iz Beograda su na spiskovima svog mesta prebivalista i samo zbog glasnja tamo ne idu. A beogradsko studenti imaju pametnija posla da leze do podne, pa se posle idu u teretane, kladionice , kafice pa se onda spremaju za nocni zivot. Ima istina i neki mali procenat studenata koji uce , ali oni iz tih razloga ne idu. A vole da izadju na ulice da dobiju jos neki vanredni ispitni rok.

  4. Nekada je Tito morao da popusti pred studentima, pa što to ne bi bio slučaj i sada.

  5. Izbori su zavrseni, mislim da nema veze sa potencijalnim birackim telom ali stava sam da studente treba ostaviti u studentskim domovima ali uz vecu kontrolu koriscenja zastitinih maski i socijalne distance samih studenata ali i profesora u kontaktu sa studentima.

  6. Dosta više o penzionerima kao podršku vlasti. Ja sam penzioner i mnoge moje kolege penzioneri ne mogu očima da vide ovo zlo što se zove Aleksandar Vučić!

    1. Tačno je da mnogi penzioneri ne glasaju za Vučića, ali nikome od nas ne piše na čelu ko za koga glasa, pa nas zato mlađi sve zajedno stavljaju u isti koš i podjednako mrze. I meni to veoma smeta, ali trpim jer tu ništa ne mogu.
      Međutim, iako za Vučića NE glasaju svi penzoneri, žalosna je činjenica da za njega ipak glasa veliki deo naših vršnjaka i kolega penzionera. Koliki je taj „veliki“ deo, to niko ne zna jer niko, barem po mom saznanju, nije radio istraživanja te vrste. A voleo bih da ih neko uradi, da se konačno prebrojimo.
      Još žalosnija činjenica je da među penzionerima za Vučića glasaju uglavnom oni najneukiji, najisromašniji, koji najlošije žive i koje najviše i pogađaju Vučićeve ludorije! Oduvek sam se pitao zašto ga ti ljudi tako mazohistički podržavaju, ali još nisam došao do zadovoljavajućeg odgovora.

  7. kad se pogorša situacija valjda će klinci shvatiti koliko su nezreli

    1. Nadamo se da se nece pogorsati.Zato moramo ozbiljno shvatiti situaciju i postovati mere

  8. Nema potrebe da se bilo kome zamera. Vucic sve sto radi, radi za dobrobit svih a ne pojedinaca.

  9. Trenutna vlast uvek reaguje odma, ne bezi i resava probleme i zasovoljnih i nezasovoljnih grupa gradjana za razliku od zutih

  10. Zameranje studentima može da bude mač sa dve oštrice.A tu se već ne bi znalo šta i kako.

  11. Što Milojević ne kaže da polovina od izašlih studenata, i ne može da glasa, jer nema naše državljanstvo?!

  12. Biračko telo? Izbori su upravo završeni, a sledeći su tek za dve godine, i dotle će se sve zaboraviti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.